Низьковуглеводні страви – це категорія, яка задовольнить всіх шанувальників низьковуглеводної дієти, популярного вибору багатьох людей, які прагнуть схуднути. Як правило, ці рецепти багаті на білки та корисні жири. У розділі основних страв низьковуглеводної категорії ви знайдете рецепти з м’ясом, салати, страви з низькокалорійною нульовою локшиною, а також страви, де в центрі уваги – сир.
Однак ви також можете потішити себе низьковуглеводними десертами. Як щодо того, щоб спробувати горіховий крем, кокосові батончики, какао-рулет або, можливо, арахісові тарталетки чи печиво? Ви можете додати ці ласощі у свої перекуси, використовуючи також рецепти для сніданку. За цими рецептами ви можете приготувати протеїнову рисову кашу, протеїновий хліб, кабачковий пиріг, намазку з тунця та яєчню різними способами.
А якщо ви з якихось причин намагаєтеся обмежити споживання вуглеводів, вам не обов’язково відмовлятися від смачних напоїв. Спробуйте, наприклад, гарбузовий лате зі спеціями або трохи протеїнового шоколаду.
Навіть ті, хто дотримується безглютенової або безлактозної дієти, знайдуть щось на свій смак серед наших низьковуглеводних рецептів десертів, основних страв, напоїв або перекусів. Втім, вегетаріанці та вегани також мають безліч варіантів. Низьковуглеводна дієта практично доступна кожному, все, що вам потрібно зробити – це вибрати, які смаколики ви приготуєте цього разу