Этот сайт использует файлы cookie для предоставления услуг, настройки рекламы и анализа трафика. Используя этот сайт, вы соглашаетесь с данными условиями. Больше информации
Лецитин
Лецитин є екстрактом соєвих бобів і унікальною харчовою добавкою, яка знижує рівень холестерину в організмі і допомагає руйнувати жир. Він також робить позитивний вплив на зниження напруги і покращує пам'ять. Основними інгредієнтами лецитину є жирні кислоти і холін, які часто класифікуються як вітаміни групи В і сприяють стимуляції мозкової активності. Лецитин запобігає появі жирових відкладень в печінці, а також захищає тканини печінки від жирової дегенерації.
Переваги Лецитину
- допомагає спалювати жири
- знижує рівень холестерину
- запобігає жировим відкладенням в печінки
- покращує пам'ять і активність мозку
- знімає напругу