Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

В'ялене м'ясо

В'ялене м'ясо

В'ялене м'ясо

В'ялене м'ясо відноситься до легких, але наповнених протеїном (білками) закусок. Підходить для вживання в будь-який час дня і якщо ви будете їсти його після активних тренувань, ви зможете досягти посилення імунітету. Воно пропонує безліч переваг - 25 грамів в'яленого м'яса дорівнює приблизно 60 грамам сирого м'яса

Открыть описание

Сушене м'ясо і його переваги:

  • є багатим джерелом білків
  • містить мінімальну кількість жирів і вуглеводів
  • додає необхідну енергію протягом дня
  • доступно в безглютенової версії або з мінімальним вмістом глютену
  • ви можете їсти його в будь-який час дня
  • не вимагає спеціальних умов зберігання
  • має довгий термін придатності

 

Сушене м'ясо за видами використовуваного м'яса

Куряче сушене м'ясо найчастіше виготовляється з курячого філе. Воно популярне завдяки своєму високому вмісту білків і малій кількості жирів. За смаком воно дуже схоже на м'ясо індички.

Яловиче сушене м'ясо найпоширеніша форма сушеного м'яса. Пропонує широкий вибір смаків і приправ. Більш того, в сушеної формі його смак більш концентрований і виражений. Таке м'ясо можна приготувати вдома самостійно, але це займе багато часу. За типом обробки яловиче сушене м'ясо ділиться на 2 типу: Джерк і білтонг.

Свиняче сушене м'ясо має більш ніжним смаком, ніж, наприклад, яловиче сушене м'ясо, але не дуже підходить для процесу сушіння. Саме тому воно є на ринку в обмеженій кількості. При виготовленні такого м'яса, спочатку відсторонюється весь жир і тільки потім проводиться процес сушіння.

Індиче сушене м'ясо легко перетравлюється і є дієтичним варіантом сушеного м'яса. Він найбільше подобається людям які не вживають червоне м'ясо.

 

Сушене м'ясо по видам обробки

Білтонг є найчастішою формою обробки сушеного м'яса. Ця обробка засновується на сушінні м'яса протягом декількох годин, краще в ненарезанном вигляді. Потім м'ясо нарізають, що дає йому необхідну ніжність смаку. Після цього м'ясо занурюють в гарячу воду з оцтом, щоб уникнути виникнення цвілі в майбутньому. Найчастіше ви можете зустріти білтонг в формі шматочків або баточніков. Перевагою білтонга є високий вміст амінокислот, таких як лейцин, ізолейцин і валін.

Джерки має характерні ознаки, такі як товщина, сухість і невелика пружність. Будь-яке м'ясо підходить для такої обробки але найчастіше використовуються яловичина, індичатина і ягнятина. У великих кількостях містить сіль і приправи. Джекі це шматочки, які приблизно 0,5 см в товщину, 1-2 см в ширину і 15-20 см в довжину.

Бастурма це спосіб приготування, який є дуже складним і займає багато часу. Це сушене м'ясо з дорослих тварин. У процесі сушіння м'ясо покривається приправами шаром в 3-5 мм, який називається Чаман. Чаман це суміш часнику, насіння гірчиці, води і червоного пекучого перцю.

 

 

Сушене м'ясо по типу ароматизації

Щоб виробники могли виконати всі побажання своїх клієнтів, вони ароматизують сушене м'ясо різними приправами. За типом ароматизації ми можемо розділити сушене м'ясо на:

Ароматизоване м'ясо виготовлено таким чином, що воно вимочується в маринаді кілька годин, завдяки чому м'ясо отримує специфічний смак і потім починається процес сушіння. Ви моежете вибрати більш-менш висушене м'ясо. Одним з найвідоміших маринадів є пери пери.

Натуральне м'ясо найчастіше обвалюється в солі і чорному перці. Ця проста комбінація забезпечує ніжний і виразний смак.

Копчене м'ясо або м'ясо з димком обдається димом, найчастіше використовується дерево, яке горить без зупинки. Чим більше диму проникне в м'ясо, тим більш насиченим буде його смак.

 

 

Сушене м'ясо по типу сушки

М'ясо сушене на відкритому повітрі

Мова йде про традіціоннном процесі сушіння, коли м'ясо виставляється під прямі сонячні промені і продувається вітром. М'ясо оично занурюють в солоний розчин, який захищає його від бактерій. 

 

Сонячна сушка в закритому приміщенні 

Цей процес являє собою закриту систему, яка є більш гігієнічною, тому що м'ясо повністю захищене від попадання будь-яких шкідливих речовин із зовнішнього світу. Сонячна сушка використовується для комерційних цілей. При сонячному сушінні використовується сонячна енергія і постійне нагрівання повітря в приміщенні.

Скрыть описание
Shopping Options
Категория
Виробник
Упаковка (г)
Смак
Форма
Суміш
Ціна
Ціна від - до
Фільтрувати за
    • Вегетаріанський (1)
    • Веганські (7)
    • Без глютену (7)
    • Без лактози (7)
    • Біо (7)
    • Без ГМО (1)
    • Без аспартаму (7)
  1. В‘ялене яловиче м‘ясо Beef Jerky - Jack Links
    Рейтинг:
    96% (37)
    Спеціальна ціна 64,00 грн
  2. В‘ялене яловиче м‘ясо Beef - Jerky
    Рейтинг:
    89% (32)
    Спеціальна ціна 64,00 грн
  3. В‘ялене яловиче м‘ясо Beef Jerky - GymBeam
    Рейтинг:
    89% (35)
    Спеціальна ціна 125,00 грн
  4. В‘ялене м‘ясо лосося - Speyside Smokehouse
    Рейтинг:
    100% (1)
    Спеціальна ціна 119,00 грн
  5. Сушена курка - Jerky
    Рейтинг:
    90% (3)
    Спеціальна ціна 65,00 грн
  6. В‘ялене м‘ясо індички Turkey - В‘ялене м‘ясо
    Рейтинг:
    100% (1)
    Спеціальна ціна 65,00 грн
  7. В‘ялене м‘ясо Steak Bar Original - Jerky
    Рейтинг:
    60% (5)
    Спеціальна ціна 55,00 грн

7 Продуктов

Не знайшли продукт який шукали? Напишіть нам.