Этот сайт использует файлы cookie для предоставления услуг, настройки рекламы и анализа трафика. Используя этот сайт, вы соглашаетесь с данными условиями. Больше информации
Пробіотики і ферменти травлення
Пробіотики і ферменти травлення Пробіотики і травні ферменти мають надають позитивні ефекти на здоров'я людини який їх приймає. Пробіотики це живі мікроорганізми, які природним чином утворюються в мікрофлорі кишечника і відносяться до корисних для здоров'я бактерій. Існує багато видів, таких як Лактобактерии, Бифидобактерии, Ентерококі і інші. Вони вносять значний вклад в покращення імунітету і опірності організму і не тільки профілактично, а й у разі проблем зі здоров'ям і інфекцій. Вони сприяють поліпшенню травлення, захищають слизові оболонки кишечника, допомагають при діареї, запорах і навіть знижують рівень холестерину. Травні ферменти є біологічно активні речовини, що виробляються залозами травної системи, які відіграють важливу роль в хімічному процесі перетравлення їжі. Вони працюють як органічні каталізатори (прискорювачі), розкладаючи великі молекули їжі (білки, жири, вуглеводи) на досить дрібні одиниці (амінокислоти, жирні кислоти, глюкозу), які організм може засвоювати.
Щоб дізнатися більше про травні ферменти, не пропустіть статтю про їх типи, джерела і користь. Стаття «Пробіотики: важливість корисних бактерій для імунітету і загального стану здоров'я» розповість більше про важливість пробіотиків.