Ізоляти протеїну
Ізоляти протеїну

Ізоляти протеїну Ізоляти протеїну є протеїни, які містять більше 90% білка. Ізоляти отримують методом мікрофільтрації або іонного обміну. Ізоляти, отримані в процесі мікрофільтрації, вважаються найчистішою формою сироваткового білка. Білки, отримані цим способом, не містять лактозу і жир, що досягається за допомогою керамічних фільтрів. Після цього процесу білок залишається в вихідному, непошкодженому стані і не контактує з хімікатами. Мікрофільтрованний білковий ізолят практично не містить жирів і лактози і має більш високе співвідношення білка ніж сироватковий концентрат. Він легко засвоюється, має відмінний смак і містить велику кількість розгалужених амінокислот BCAA. Ізолят протеїну отриманий методом іонного обміну відокремлює білки за допомогою методу іонної фільтрації. Він також добре розчинний і не містить жиру або лактози. Містить на 5% більше білка, ніж мікрофільтрованний ізолят і підходить для людей з проблемами в травленні.
Переваги ізоляту протеїну, отриманого методом мікрофільтрації
- володіє високим вмістом білка
- має високий вміст BCAA
- легко засвоюється і абсорбується
- не містить жиру
- не містить лактози
- володіє хорошими смаковими якостями
Переваги ізоляту протеїну, отриманий методом іонного обміну
- володіє високим вмістом білка
- містить велику кількість BCAA
- легко засвоюється і абсорбується
- не містить жиру
- не містить лактози
- володіє хорошими смаковими якостями