Этот сайт использует файлы cookie для предоставления услуг, настройки рекламы и анализа трафика. Используя этот сайт, вы соглашаетесь с данными условиями. Больше информации
Протеїнові гідролізати
Протеїнові гідролізати Гідролізовані протеїни є протеїнами, частково попередньо обробленими дрібними пептидами, найчастіше у вигляді концентрату або ізоляту. Цей тип протеїну краще засвоюється і володіє відмінним поглинанням, так як він краще абсорбується організмом і транспортується безпосередньо в м'язові волокна. Це забезпечує організм необхідними амінокислотами і гарантує зростання і регенерацію м'язової маси. Гідролізати містять в основному більше 90% білка. Процес гідролізу може привести до того, що протеїн матиме більш гіркий смак, але це залежить від ступеня гідролізу, який проходить сироватка. Гідролізовані протеїни є ідеальним вибором для тих, хто страждає алергією на деякі компоненти сироватки.
Переваги гідролізованих протеїнів
- містять більше 90% білка
- стимулюють ріст і регенерацію м'язової маси
- мають високий вміст амінокислот
- дуже легко перетравлюються
- підходять для людей, які страждають алергією на певні компоненти сироватки