Цей сайт використовує файли cookie для надання послуг, налаштування реклами та аналізу трафіку. Користуючись цим сайтом, ви погоджуєтеся з даними умовами. Більше інформації
Яловичні протеїни
Яловичні протеїни є ще одним популярним джерелом білка для людей, які мають проблеми із засвоєнням лактози. Зокрема, він містить білок, відомий як колаген, який має специфічний спектр амінокислот. Тому порівняно із сироватковим протеїном він не дуже підходить для спортсменів, які займаються силовими тренуваннями та націлені переважно на ріст м'язів. Звичайно, якщо ви хочете підтримати здоров'я ваших суглобів, волосся, нігтів або шкіри, яловичий білок може стати хорошим вибором. Його часто пов'язують із потенційним впливом на уповільнення старіння шкіри, підвищення її еластичності та зменшення зморшок. Тому він особливо ідеальний для жінок, які хочуть підкреслити свою фізичну красу. Він може однаково добре підтримувати роботу суглобів, хрящів і всієї опорно-рухової системи.
Для кого підходить яловичий протеїн?
- Жінки та чоловіки, які бажають зберегти молодість шкіри та зменшити видимість зморшок.
- Люди, у яких є проблеми із суглобами або загальним опорно-руховим апаратом.
- Усім, хто шукає альтернативні джерела білка.
- Люди з непереносимістю лактози й ті, у кого є проблеми з перетравленням білка коров'ячого молока.
Як приймати яловичий протеїн?
Для протеїнів зазвичай рекомендується порція 0,25-0,3 г білка на кг маси тіла. Якщо ви не хочете турбуватися про підрахунок, ви не помилитеся, якщо приймете 20-40 г суміші. Це відповідає більш-менш заповненій 30-грамовій мірній ложці.
Як використовувати яловичий протеїн?
- Найкласичніший спосіб його вживання - змішати з водою або молоком і приготувати смачний напій.
- Він також чудово смакує з вівсянкою та іншими кашами, які він ароматизує і збагачує необхідними білками.
- Його можна додавати в тісто для створення десертів, насичених білком.
- У неароматизованому вигляді він підходить для приготування солоних страв, таких як білкова піца.
- Його можна додавати в смузі або каву. Ці напої можна легко збагатити необхідним білком.