Ви, мабуть, не знаєте нікого, хто б не любив насолоджуватися гарним моментом за чашкою гарячого шоколаду. Наш шоколад вирізняється не лише чудовим смаком, але й чудовою кремовою консистенцією та поживністю. Ми додали трохи протеїнового порошку, тому він багатий на білок. Тому ви можете включити його у свій раціон, щоб урізноманітнити свої післятренувальні напої.
Інгредієнти:
- 450 мл знежиреного молока
- 90 г шоколадного протеїну
- 10 г дрібно натертого чорного шоколаду
- 2 столові ложки какао
- 1 чайна ложка кориці
- мелений бадьян за смаком (за бажанням)
- аерозольна олія, масло Ґхі чи інша олія (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Нагрійте молоко в каструлі на середньому вогні (якщо ви хочете прикрасити шоколад збитою молочною піною в кінці, то відкладіть близько 80 мл від загальної кількості). Нагріваємо молоко до гарячого стану, воно не повинно закипіти. Якщо ви не хочете, щоб воно пристало до дна каструлі, то змастіть її олією, наприклад, топленим маслом Ґхі або аерозольною кокосовою олією, але це не обов’язково. Коли молоко нагріється до потрібної температури, то додайте до нього протеїновий порошок, змішаний з корицею, какао або бадьяном за смаком.
Готовий гарячий шоколад рівномірно розливаємо у три горнятка, прикрашаємо збитою піною з молока, що залишилося, і посипаємо тертим чорним шоколадом. Також напій чудово смакуватиме, политий шоколадним сиропом без цукру.
Наша порада: якщо вас не турбують зайві калорії, то ви також можете полити гарячий шоколад збитими вершками.
Поживна цінність | 1 порція (загалом 3 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 203 ккал |
Протеїни | 29 г |
Вуглеводи | 12 г |
Жири | 3.5 г |
Клітковина | 4 г |
Гарячий шоколад – чудовий спосіб зігрітися, насолодитися ласощами та поповнити запаси протеїну. Найкраще смакувати у великій компанії.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар