У сьогоднішньому рецепті ми потішимо смакові рецептори всіх любителів намазок. Однак, цього разу ми залишимо майонез у холодильнику і спробуємо дещо іншу, менш жирну версію. Основою стане нежирний грецький йогурт, яйця і тунець – ідеальне поєднання, завдяки якому намазка виходить особливо багатою на протеїн.
Інгредієнти:
- 240 г (2 упаковки) тунця в розсолі
- 100 г грецького йогурту 0,5% жирності
- 3 яйця
- 1 маленька цибулина
- 1 ч.л. (10 г) гірчиці
- сіль за смаком
- перець за смаком
- свіжа зелень для прикраси (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У невелику каструлю налийте воду, покладіть в неї яйця і варіть, поки вони не стануть твердими. Це займе приблизно 10 хвилин (залежно від розміру яєць). Тим часом, дрібно наріжте цибулю та злийте розсіл з тунця. Як тільки яйця зваряться, остудіть їх, почистіть, покладіть в миску і розімніть виделкою. Потім додайте до суміші всі інші інгредієнти – нарізану цибулю, тунець, грецький йогурт, креольську гірчицю, сіль і перець.
Все ретельно перемішайте – так вийде однорідна намазка. Щоб суміш радувала око, можна прикрасити її свіжою зеленню, і вона готова до подачі на стіл.
Поживна цінність | 1 порція (загалом 3 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 204 ккал |
Протеїни | 29 г |
Вуглеводи | 4 г |
Жири | 8 г |
Намазка чудово смакує на тості. Але ви також можете спробувати його з нашим протеїновим хлібом або просто з овочами. Це точно приємно здивує всіх на вечірках як здорова альтернатива частуванням. З чим ви будете його смакувати?
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар