пудинг

Пудинг – це універсальний солодкий десерт, який можна використовувати у багатьох корисних рецептах. Якщо ви обираєте пудинг у порошкоподібній формі, то можете приготувати з нього смачний солодкий крем і навіть додати додаткову дозу білка, використовуючи протеїнову версію. У наш час існують навіть пудинги, які не потрібно готувати, а достатньо лише збити з молоком, вершками або іншою рідиною, щоб вийшов чудовий крем. Таким кремом можна насолоджуватися окремо або додавати в інші десерти чи каші.

Як використовувати традиційний пудинг?

Пудинг в першу чергу використовують у рецептах ті, хто обожнює солодкий смак та ідеально кремову консистенцію. Якщо ви не хочете використовувати готові пудинги, ви можете легко приготувати його самостійно в домашніх умовах. Просто змішайте порошок з молоком, цукром або підсолоджувачем і варіть до загустіння. Якщо ви бажаєте отримати додаткову дозу білка, ви можете змішати протеїновий порошок або збити його з сиром. В результаті вийде протеїновий пудинг, який можна подавати з булочками “дукат”, використовувати для приготування торта під назвою “Справдня насолода” або додавати в пудингові рулети.

Інші види пудингів

Якщо ви любите експериментувати на кухні, ви також можете заглибитися в більш поживні версії пудингу. Як щодо того, щоб спробувати чіа-пудинг зі смаком банана, кокоса або тірамісу? В основі цих рецептів лежить насіння чіа. Вони розбухають у рідині, утворюючи гель, схожий на пудинг, до якого потрібно лише додати смак відповідно до ваших уподобань. Значною перевагою перед традиційною версією є більший вміст клітковини, що робить його більш ситним. Ви також обов’язково повинні спробувати пудинг з тапіоки, виготовлений з безглютенових перлин. Більше того, додавши протеїновий порошок під час приготування, ви можете знову отримати насичену білком версію пудингу за відмінною ціною. Тим не менш, пудинг з авокадо також обов’язково варто спробувати, адже для його приготування потрібно лише кілька інгредієнтів.

 

Якщо ви шукаєте інгредієнт, який не загубиться в коморі і може бути використаний для приготування сніданків, закусок і десертів, то пудинг – чудовий вибір.

показати більше показати менше

Фітнес-рецепт: Банановий торт з протеїном у склянці

Шукаєте поради щодо перекусів або розкішних страв для сніданку? У нас є для вас прекрасне солодке частування, яке порадує ваші смакові рецептори та підживить м’язи. Ідеально для кожного ласуна.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Вівсянка з пудингом та шоколадною скоринкою

Приготуйте вівсяні пластівці на ніч з прошарком пудингу та шоколадною скоринкою. Ви оціните цей сніданок вранці, коли поспішаєте і не маєте часу! Спробуйте ці міцні вівсяні пластівці на ніч і їжте досхочу.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Булочки “Дукат” з протеїновим пудингом та лісовими фруктами

Спробуйте неперевершений та збалансований за поживністю рецепт булочок із спельти з протеїновим пудингом та свіжими фруктами. Таке поєднання смаків сподобається не лише ласунам, а й спортсменам, які контролюють споживання калорій.

Читайте більше >

Фітнес-рецепти смачних протеїнових десертів та сніданків

Шукаєте натхнення для смачних фітнес-рецептів і любите пробувати нові протеїнові десерти та перекуси? Погляньте на наші рецепти, які може приготувати кожен.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Протеїновий пудинг з насінням чіа та малиною

Протеїновий пудинг з насінням чіа та малиною – фітнес-рецепт солодкого частування. Він простий, містить велику кількість протеїну і має дивовижний смак.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Кокосовий чіа-пудинг з бананом

Чіа-пудинг – чудовий десерт або перекус, який не потрібно готувати. Цього разу ми зробили ставку на класичне поєднання смаків банана та кокоса. Ми також додали кисломолочний сир, щоб збільшити вміст білка та створити збалансовану за поживними речовинами смакоту.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Швидкий банановий пудинг з чіа та мигдальним молоком

Подаруйте собі розслаблений ранок зі здоровим сніданком, який забезпечить вас необхідними поживними речовинами та енергією на всю другу половину дня. Ви можете приготувати цей швидкий пудинг з чіа напередодні, а вранці просто насолодитися ним!

Читайте більше >