Любите вершкові пудинги? Спробуйте залишити на сьогодні його розчинну версію в коморі, а натомість дістаньте перлинки тапіоки. Зваривши перлини тапіоки в молоці, вони перетворяться на смачний пудинг з високим вмістом білка та чудовим смаком. Ми спробували ванільний смак, але ви також можете використовувати інші білкові порошки для створення полуничного, шоколадного або фісташкового пудингу. На гарнір можна використовувати різні фрукти.
Інгредієнти для пудингу з тапіоки:
- 50 г перлин тапіоки
- 500 мл нежирного молока
- 30 г ванільного протеїну
Інгредієнти для прикраси:
- 50 г малини
- 2 ківі
- або ви можете використовувати будь-які інші фрукти
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Перлини тапіоки висипаємо в каструлю, заливаємо нежирним молоком і варимо деякий час. Приблизно через 15 хвилин додаємо ванільний протеїн.
Продовжуйте варити суміш, поки перлини не розм’якнуть. У вас має вийти субстанція, схожа на пудинг. Якщо вона здається занадто густою, можна додати ще трохи рідини (води, молока, кокосового молока). Потім розділіть пудинг на дві підготовлені миски і прикрасьте фруктами.
Харчова цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 286 ккал |
Протеїни | 20 г |
Вуглеводи | 45 г |
Жири | 2 г |
Клітковина | 4 г |
Пудинг одразу готовий до вживання. Якщо ви хочете свіжий літній десерт у спекотні дні, дайте йому охолонути в холодильнику.
Не соромтеся і діліться з нами своїми творіннями в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар