Пізнавати інші країни через їхню кухню – це просто неймовірно! Цього разу ми вирушаємо до популярного місця відпочинку – Таїланду. Ми трохи підкоригували популярний рецепт і вирішили запропонувати вам неймовірний веганський пад-тай з темпе. Поєднання екзотичних смаків та свіжих овочів однозначно варто спробувати! Готуймо цей високопротеїновий делікатес.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу
- 40 мл соєвого соусу
- 25 г кокосового цукру
- сік з ½ лайма
Інгредієнти для подачі:
- свіжий коріандр
- зелена цибуля
- лайм
- арахіс
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Часник та імбир нарізати невеликими шматочками, моркву – тонкою соломкою, а темпе нарізати кубиками. Просушити нарізаний кубиками темпе паперовим рушником і змішати його з соєвим соусом. Обсмажити темпе до золотисто-коричневого кольору на сковороді з ½ ст.л. олії. Коли темпе буде готовий, вийгяти його зі сковороди. У сковороду налити олію, що залишилася, і трохи обсмажити на ній дрібно нарізані часник та імбир. Потім додати моркву та стручкову квасолю. Тушкувати овочі майже до м’якості (близько 10 хвилин). Тим часом відварити товсту рисову локшину в каструлі згідно з інструкцією. Змішати всі інгредієнти для соусу і залити ним овочі в сковороді. Також додати відціджену локшину та обсмажений темпе. Все добре перемішати та за потреби додати сіль. Пад Тай подається з подрібненим коріандром, зеленою цибулею, арахісом і лаймом. Смачного!
Ми віримо, що незабаром ви спробуєте цей екзотичний рецепт веганського пад тай з темпе. Якщо ви знаєте когось, хто любить корисну та смачну кухню, то не забудьте надіслати їм рецепт.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар