Фітнес-рецепт: Запечені курячі грудки в йогуртовому маринаді

Фітнес-рецепт: Запечені курячі грудки в йогуртовому маринаді

Плануєте обід для друзів, сім’ї або просто для себе? З цим швидким рецептом запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді ви точно нічого не зіпсуєте! Вони мають дивовижний соковитий смак, а крім того, порадують вас високим вмістом протеїну. Чого ж ми чекаємо? Приступімо до справи!

Інгредієнти:

  • 350 г курячої грудки
  • 150 г йогурту без наповнювачів 3% жирності
  • 40 г сиру пармезан
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • жменя петрушки
  • 1 ч.л. солі
  • ¾ ч. л. чорного меленого перцю
  • аерозольна оливкова олія
Інгредієнти для запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Приготування:

Вимиті та висушені курячі грудки наріжте невеликими шматочками. У мисці змішайте їх з йогуртом, роздавленим часником, сіллю, перцем, лимонним соком і дрібно нарізаною петрушкою.

Залиште м’ясо маринуватися щонайменше на 2 години, але в ідеалі – на всю ніч. Після маринування викладіть грудки з маринадом у форму для запікання, змащену оливковою олією. Натріть на них сир пармезан і запікайте при 180 ° С близько 30 хвилин до золотистого кольору.

Подавайте м’ясо одразу після запікання, наприклад, з печеною картоплею, печеною морквою та свіжими овочами. Смачного!

Фітнес-рецепт: Запечені курячі грудки в йогуртовому маринаді
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ПОРЦІЮ БЕЗ ГАРНІРА (ВСЬОГО 3 ПОРЦІЇ)
Калорії 218
Протеїн43 г
Вуглеводи3 г
Жири7 г

Відео-рецепт запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді:

Віримо, що цим рецептом запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді незабаром будете насоджуватися і ви. Якщо вам сподобався рецепт, то не забудьте поділитися ним з друзями.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *