Плануєте обід для друзів, сім’ї або просто для себе? З цим швидким рецептом запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді ви точно нічого не зіпсуєте! Вони мають дивовижний соковитий смак, а крім того, порадують вас високим вмістом протеїну. Чого ж ми чекаємо? Приступімо до справи!
Інгредієнти:
- 350 г курячої грудки
- 150 г йогурту без наповнювачів 3% жирності
- 40 г сиру пармезан
- 2 зубчики часнику
- 1 ст.л. лимонного соку
- жменя петрушки
- 1 ч.л. солі
- ¾ ч. л. чорного меленого перцю
- аерозольна оливкова олія
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Приготування:
Вимиті та висушені курячі грудки наріжте невеликими шматочками. У мисці змішайте їх з йогуртом, роздавленим часником, сіллю, перцем, лимонним соком і дрібно нарізаною петрушкою.
Залиште м’ясо маринуватися щонайменше на 2 години, але в ідеалі – на всю ніч. Після маринування викладіть грудки з маринадом у форму для запікання, змащену оливковою олією. Натріть на них сир пармезан і запікайте при 180 ° С близько 30 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте м’ясо одразу після запікання, наприклад, з печеною картоплею, печеною морквою та свіжими овочами. Смачного!
Відео-рецепт запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді:
Віримо, що цим рецептом запечених курячих грудок в йогуртовому маринаді незабаром будете насоджуватися і ви. Якщо вам сподобався рецепт, то не забудьте поділитися ним з друзями.
Додати коментар