Прохолодного осіннього дня немає нічого кращого за теплий крем-суп. Ми любимо його за простоту приготування та досконалий смак, який просто незамінний. А коли він ще й поживний та ситний, нас ніщо не стримує. Ми підготували для вас смачний рецепт вершкового супу з червоної сочевиці з гарбузовим насінням. Він поєднує в собі всі переваги свіжих овочів та поживних бобових. Починаємо готувати!
Інгредієнти:
- 300 г червоної сочевиці
- 4 морквини
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- овочевий бульйон
- 1 ст.л. топленого масла
- сіль, чорний перець, куркума
- 12% легкі вершки
- гарбузове насіння
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Обсмажуємо нарізану цибулю, часник та всі приправи в каструлі на топленому маслі. Потім додаємо нарізану моркву і тушкуємо все це деякий час. Тим часом промиваємо сочевицю, додаємо її в каструлю разом з овочевим відваром і доливаємо 500 – 700 мл гарячої води. Варимо суп близько 30 хвилин, поки сочевиця та морква не розм’якнуть. Коли суп буде готовий, збийте його занурювальним блендером. Перед подачею підсмажте гарбузове насіння на сковороді, а потім подавайте суп з насінням або прикрасьте вершками та чилі. Приємного апетиту!
Ми віримо, що цей вершковий сочевичний суп зробить ваш день приємнішим. Якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з рідними та друзями.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та позначайте їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар