Фітнес-рецепт: Вершковий сочевичний суп з гарбузовим насінням

Фітнес-рецепт: Вершковий сочевичний суп з гарбузовим насінням

Прохолодного осіннього дня немає нічого кращого за теплий крем-суп. Ми любимо його за простоту приготування та досконалий смак, який просто незамінний. А коли він ще й поживний та ситний, нас ніщо не стримує. Ми підготували для вас смачний рецепт вершкового супу з червоної сочевиці з гарбузовим насінням. Він поєднує в собі всі переваги свіжих овочів та поживних бобових. Починаємо готувати!

Інгредієнти:

  • 300 г червоної сочевиці
  • 4 морквини
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • овочевий бульйон
  • 1 ст.л. топленого масла
  • сіль, чорний перець, куркума
  • 12% легкі вершки
  • гарбузове насіння
Інгредієнти для густого вершкового сочевичного супу

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Інструкція:

Обсмажуємо нарізану цибулю, часник та всі приправи в каструлі на топленому маслі. Потім додаємо нарізану моркву і тушкуємо все це деякий час. Тим часом промиваємо сочевицю, додаємо її в каструлю разом з овочевим відваром і доливаємо 500 – 700 мл гарячої води. Варимо суп близько 30 хвилин, поки сочевиця та морква не розм’якнуть. Коли суп буде готовий, збийте його занурювальним блендером. Перед подачею підсмажте гарбузове насіння на сковороді, а потім подавайте суп з насінням або прикрасьте вершками та чилі. Приємного апетиту!

Фітнес рецепт: Вершковий сочевичний суп з гарбузовим насінням

Харчова цінність

1 порція без вершків (всього 4 порції)

Калорії368
Протеїни21 г
Вуглеводи54 г
Жири6 г
Клітковина7 г

Ми віримо, що цей вершковий сочевичний суп зробить ваш день приємнішим. Якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з рідними та друзями.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та позначайте їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *