Хочете побалувати себе швидким і поживним обідом або вечерею? Тоді вам варто спробувати цей рецепт тортильї з величезною дозою протеїну, яка містить корисне конопляне борошно, насіння чіа та псиліум. Поєднання цих інгредієнтів створило не тільки надзвичайно корисну, але й смачну страву, яка вам неодмінно сподобається. Зробімо її!
Інгредієнти:
- 100 мл води
- 35 г конопляного протеїну без смаку
- 20 г конопляного борошна
- 10 г насіння чіа
- 5 г розчинної клітковини псиліуму
- 1 ст.л. яблучного оцту
- 1 ч. л. харчової соди
- 1 ч.л. орегано
- дрібка солі
Інгредієнти для начинки:
- 50 г кукурудзи
- 40 г мексиканського карамельного крему з тофу або хумусу
- нарізана зелена цибуля
- листя петрушки
- безкалорійний соус Болоньєзе
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Насамперед змішати всі сипучі інгредієнти – протеїн, борошно, насіння чіа, псиліум, соду, орегано, сіль, а потім додати воду та яблучний оцет. Добре перемішати цю суміш і дати постояти 2-3 хвилини.
Розігріти антипригарну сковорідку та збризнути її кокосовою олією. З отриманої суміші змоченими руками сформувати тортильї та обсмажити їх з обох боків приблизно по 5-6 хвилин до золотистої скоринки.
Намастити тортилью карамельним кремом, посипати кукурудзою, зеленою цибулею, листочками петрушки і в кінці полити соусом Болоньєзе. Насолоджуватися стравою!
Віримо, що незабаром ви спробуєте цю корисну протеїнову бомбу вдома і закохаєтесь у неї так само сильно, як і ми. Якщо вам сподобався рецепт мексиканської тортильї, то поділіться ним з друзями.
Додати коментар