Любите батончик Snickers? Пропонуємо вам рецепт його фітнес-версії, яка не містить цукру, але не менш насичена смаком. Ви точно закохаєтесь в поєднання м’якого тіста, смачної нуги та хрусткого шоколаду зверху!
Для тіста нам знадобиться:
- 150 г вівсяних пластівців швидкого приготування без смаку
- 100-150 мл води
- 30 г протеїнового порошку зі смаком ванілі
- 3 столові ложки ксиліту
- 1 столова ложка мигдальної пасти
Для нуги нам потрібно:
- 100 г фініків без кісточок
- 20 г арахісу
- 20 г протеїнового порошку зі смаком ванілі
- 5 столових ложок арахісової пасти (або мигдалю)
- 2 столові ложки води
Для начинки нам потрібно:
- 70 г чорного шоколаду
- 1 чайна ложка кокосової олії
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У великій мисці змішуємо пластівці, воду, протеїн, ксиліт та мигдальну пасту. Якщо отримане тісто занадто розсипчасте, додаємо невелику кількість води, поки не утвориться щільне тісто. Готове тісто викладаємо в деко (ми використовували деко розміром 30х10 см), застелене пергаментним папером. Ставимо деко в духовку та випікаємо 15-20 хвилин при температурі 175°C. Після випікання дістаньте тісто з духовки і дайте йому повністю охолонути.
Тим часом залийте фініки окропом та залиште на 15 хвилин. Потім зливаємо воду та змішуємо фініки з протеїном, арахісовою пастою та водою до однорідної маси. Викладаємо отриману густу нугу на остигле тісто та посипаємо її подрібненим арахісом, який злегка вдавлюємо в нугу.
На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть чорний шоколад разом з кокосовою олією, добре перемішайте їх до отримання однорідної суміші. Потім виливаємо її поверх підготовленого тіста з нугою. Готовий десерт ставимо в холодильник мінімум на 2 години. Потім можемо розрізати його на 12 однакових шматочків, які зберігаємо в холодильнику. Насолоджуйтесь цією смакотою!
Не можете дочекатися, щоб спробувати цей фітнес рецепт батончиків Snickers? Якщо вам сподобався рецепт, підтримайте його, поділившись ним з друзями.
Додати коментар