Фітнес-рецепт: Сирник “Піна Колада”
Якщо ви любите популярний коктейль зі смаком ананаса та кокоса, то вам сподобається цей пиріг. Крім того, він містить багато протеїну, що робить його чудовим вибором після тренування.
Якщо ви любите популярний коктейль зі смаком ананаса та кокоса, то вам сподобається цей пиріг. Крім того, він містить багато протеїну, що робить його чудовим вибором після тренування.
Цей банановий пиріг дуже простий у приготуванні. Навіть більше, він підкорить вас своїм солодким смаком і особливо своєю соковитістю, витіснивши всі сухі торти з вітрини.
Спробуйте наш рецепт легкозасвоюваної рисової каші з протеїном перед тренуванням. Вона зарядить вас енергією та допоможе захистити м’язи перед майбутнім тренуванням. Ви також можете коригувати цей простий та швидкий рецепт на свій смак і щоразу змінювати інгредієнти.
Високоякісний протеїновий порошок може ефективно допомогти збільшити споживання білка. Який вибрати, щоб отримати всі переваги білка для схуднення?
Коли в повітрі витає аромат кориці та горіхів, ви знаєте, що Різдво вже близько. Спробуймо приготувати ці ласощі разом. Це зовсім не складно, а результат перевершить ваші очікування.
Ви також любите готувати ласощі з корицею, аби вся ваша кухня нею пахла? Саме так і з цими вафлями. А якщо ще й полити їх сиропом агави, то вийде ідеальний солодкий сніданок.
Ви уявляєте собі вечір п’ятниці з хорошим фільмом, друзями та піцою? Ви також можете спробувати більш здорову версію піци з сирного тіста, яка не тільки містить необхідну порцію білка, але ми гарантуємо, що ви навіть не згадаєте про класичну піцу!
Здивуйте своїх друзів або родину ніжним тортом Oreo, який за смаком не поступається знаменитому печиву. Вам сподобається, особливо якщо ви прагнете до здорового способу життя.
Насолоджуйтесь рецептом хрусткого фітнес-хліба, багатого на клітковину та протеїн. Побалуйте себе смачним і поживним сніданком!
Поєднання шоколадного протеїну та кокосу – чудове доповнення не лише до різдвяної вечері. Цього разу ми використали рослинне джерело протеїну, щоб створити нові смакові відчуття.