Як перетворити печиво на збалансовані ласощі? Просто додайте смачний шоколадний протеїновий порошок, щоб збільшити вміст протеїну. Цього разу ми використали рослинний конопляний протеїн, який надав печиву абсолютно нового смаку. Ви можете спробувати його на Різдво або в будь-який інший час.
Інгредієнти:
- 90 г мигдалевої пасти
- 70 г цільнозернового борошна зі спельти
- 40 г кокосової олії
- 40 г кокосового цукру
- 30 г конопляного шоколадного протеїнового порошку
- 1 яйце
- 1 ч л розпушувача
- краплі з ароматом кокосу за смаком
Інгредієнти для прикрашання:
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У мисці змішати борошно, протеїновий порошок, кокосовий цукор і перемішати все разом. Потім додати яйце, мигдалеву пасту, розтоплену кокосову олію, кілька ароматизованих крапель та розпушувач.
Перемішати все вручну, доки не вийде однорідне, компактне тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник щонайменше на годину.
Коли тісто відпочине, розділити його на 14 частин і сформувати з нього кульки. Викласти підготовлені кульки на деко і притиснути їх долонею, щоб надати їм форму круглого печива. Поставити печиво в розігріту до 170 °C духовку і випікати приблизно 12-15 хвилин. Прикрасити випечене печиво кокосовими чипсами, кокосовим сиропом, і все готово.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 печиво без прикрас (всього 14 штук) |
---|---|
Енергетична цінність | 107 ккал |
Протеїни | 4 г |
Вуглеводи | 6 г |
Жири | 7 г |
Клітковина | 2 г |
Якщо ви шукаєте нове різдвяне частування для свого столу, то вам варто спробувати цей рецепт.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар