Мало що так нагадує про Різдво, як поєднання горіхів та кориці. А коли це поєднується зі свіжоспеченим пирогом димар, відповідна атмосфера гарантована. Залишається лише влаштуватися з цими ласощами перед телевізором і подивитися улюблений різдвяний фільм.
Інгредієнти для пирога “Димар”:
- 150 г цільнозернового борошна спельти + 20 г для посипання
- 100 г грецького йогурту 0% жирності
- 20 г ванільного протеїнового порошку
- 20 г тростинного цукру
- 1 яйце
- 1 ч л розпушувача
Інгредієнти для завершального штриха:
- 30 г тростинного цукру
- 40 г мелених волоських горіхів
- 10 г масла Гхі
- 1 ч л кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Змішайте яйце з грецьким йогуртом. Додайте борошно зі спельти, протеїновий порошок, 20 г тростинного цукру, розпушувач і замісіть однорідне тісто. Притрусіть робочу поверхню та руки борошном і сформуйте з тіста кілька довгих локшинок. Потім оберніть їх навколо скляної банки, збризнутої аерозольною олією.
Поставте банку на деко, застелене папером для випічки, і випікайте при температурі 180 °C близько 20 хвилин. Вийміть випечений пиріг з духовки і, поки він ще гарячий, змастіть його розтопленим маслом Гхі, посипте цукром, корицею та меленими волоськими горіхами. Потім витягніть пиріг з банки і подавайте ще теплим.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 порція (всього 6 порцій( |
---|---|
Енергетична цінність | 230 ккал |
Протеїни | 10 г |
Вуглеводи | 27 г |
Жири | 8 г |
Клітковина | 5 г |
Якщо ви шукаєте ласощі, які ідеально передають різдвяний дух, то цей горіховий пиріг Димар з корицею – саме те, що треба.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар