жири


10 вагомих причин їсти яйця

Чому варто додати яйця до свого раціону? Вони є чудовим джерелом протеїну, їх легко готувати і вони містять безліч важливих мікроелементів. Дізнайтеся більше в цій статті!

Читайте більше >

Як перекуси заважають схуднути? 11 простих способів контролювати свій раціон

“Я майже нічого не їм, але не можу схуднути”, – це, мабуть, те, що дієтологи дуже часто чують від своїх клієнтів. Позбавтеся від несвідомого переїдання та перекусів за допомогою 11 порад, які допоможуть вам знову почати худнути.

Читайте більше >

Горіхи та все, що потрібно знати про них

Горіхи, мигдаль, волоські горіхи або кеш’ю приносять користь для здоров’я, але кожен з них має свої особливості, тому ми порівняли їхні позитивні та негативні ефекти.

Читайте більше >

Як зробити різдвяну випічку кориснішою

Ви можете регулярно балувати себе тортами, пирогами та іншими солодощами, навіть якщо сидите на дієті. Давайте розглянемо, чим можна замінити цукор і вершкове масло, щоб створити збалансовану випічку.

Читайте більше >

Омега-3 жирні кислоти: як вони впливають на мозок, серце, очі та м’язи і як їх правильно вживати?

Омега-3 жирні кислоти – це те, чим не варто нехтувати у своєму раціоні. Вони приносять користь вашому серцю, мозку та м’язам. Сьогоднішня стаття розповість про інші їхні переваги та про те, як ввести їх у свій раціон.

Читайте більше >

Яку кількість корисних жирів потрібно вживати? Кількість Омега-3 важливіша, ніж її співвідношення із Омега-6

Жири є невід’ємною частиною нашого раціону. Особливо важливими є жирні кислоти омега-3 та омега-6. Яким має бути їх співвідношення та скільки омега-3 потрібно вживати щодня? Читайте все про корисні жири в нашій статті.

Читайте більше >

Корисні та шкідливі жири: які продукти можна їсти, а яких слід уникати?

Жири займають незамінне місце в нашому раціоні. Але щоб переконатися, що вони максимально корисні для нашого здоров’я, нам потрібно правильно їх вибирати. Ця стаття відповість на питання про користь жирів, що містять ненасичені жирні кислоти, про те, які жири додавати, а які обмежувати, та багато іншого.

Читайте більше >