Рецепти солоних страв з протеїном, які вас здивують

Рецепти солоних страв з протеїном, які вас здивують

Протеїнова їжа та десерти не обов’язково мають бути лише солодкими. Відмовтеся від стереотипів та приготуйте смачні рецепти із солоним смаком, щоб дати своїм м’язам дозу білка, необхідну для їхнього росту. Якщо ви прагнете змін, обов’язково спробуйте наші рецепти солоних страв.

1. Солоний протеїновий спред

Інгредієнти:

  • 100 г плавленого сиру
  • 1 варене яйце
  • 1 чайна ложка неароматизованого чистого IsoWhey протеїну
  • 20 г грецького йогурту
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

Яйце нарізаємо дрібними кубиками та змішуємо із всіма іншими інгредієнтами. Все готово! Намазку можна подавати із цільнозерновим хлібом та овочами.

Солоний протеїновий спред

2. Легкий протеїновий салат

Інгредієнти:

  • 100 г салату айсберг
  • 1 великий помідор
  • 100 г звичайного кисломолочного сиру
  • 70 г салатного огірка
  • 1 чайна ложка неароматизованого протеїну Pure IsoWhey
  • сіль та чорний перець
  • цибуля для посипання

Спосіб приготування:

Нарізаємо овочі невеликими шматочками. В іншій мисці змішуємо сир, протеїн та приправляємо перцем та сіллю. Полити цією заправкою овочі, перемішати, посипати цибулею та подавати до столу.

Легкий протеїновий салат

3. 5-хвилинний омлет або яєчня, багаті протеїном

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 40 г тертої моцарели
  • 1/2 мірної ложки неароматизованого протеїну Pure IsoWhey
  • сіль, перець або чилі за смаком

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

В мисці змішуємо яйця із протеїном, спеціями та додаємо натерту моцарелу. Готуємо класичним способом на сковорідці до золотистої скоринки.

5-хвилинний омлет або яєчня, насичені протеїном

4. Протеїнові коржі

Інгредієнти:

  • 350 г пшеничного борошна
  • 170 мл води
  • 1/2 мірної ложки неароматизованого протеїну Pure IsoWhey
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1 чайна ложка солі
  • 70 мл оливкової олії

Спосіб приготування:

Змішайте сіль та розпушувач із борошном, додайте олію, воду та замісіть м’яке тісто. Розділіть тісто на 10 частин та поступово розкачайте кожну із них в коло розміром із дно сковороди. Випікати на сухій сковороді. Коржі не повинні готуватися занадто швидко або занадто довго, чорні плями також не бажані. Випечені коржі складіть один на інший та накрийте серветкою або фольгою. Вони є чудовою заміною класичного хліба. Приємного апетиту!

Протеїнові коржі

5. Солоні протеїнові кекси

Інгредієнти на 14 кексів:

  • 300 г пшеничного борошна грубого помелу
  • 1 мірна ложка неароматизованого протеїну Pure IsoWheat
  • 150 г сиру Edam (натертого на тертці)
  • 2 яйця
  • 300 мл молока
  • високоякісна шинка
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/2 столової ложки морської солі

Спосіб приготування:

У великій мисці спочатку змішайте борошно, сіль, протеїн та розпушувач. В меншій мисці змішайте яйця із молоком та додайте натертий сир. Виливаємо рідку суміш в суху миску та добре перемішуємо. Форму для кексів можна попередньо змастити оливковою олією, щоб шинка не прилипала. Потім просто вкладаємо кружечок шинки в кожну дірочку кексу, щоб утворилася чашечка, та заповнюємо її на 2/3 тістом. Випікаємо в розігрітій духовці при 200 ° C, приблизно 25-30 хвилин до золотистої скоринки. Приємного апетиту!

Солоні протеїнові кекси

Якийсь із цих рецептів привернув вашу увагу? А які солоні протеїнові страви ви готуєте самі? Діліться своїми рецептами в коментарях, а якщо вам сподобався цей пост, підтримайте його поширенням.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *