Фітнес-рецепт: Запечений лосось в медово-гірчичному маринаді

Фітнес-рецепт: Запечений лосось в медово-гірчичному маринаді

Сьогодні у нас є суперпростий рецепт для тих, хто хотів би збільшити кількість риби у своєму раціоні. Готується лосось у медово-гірчичному маринаді дуже просто. За півгодини ви зможете мати на столі чудовий обід або вечерю. А з чим його подати – вирішувати вам. Ми зупинили свій вибір на салаті, але він також чудово смакує з рисом, картоплею або хрустким хлібом.

Інгредієнти:

  • 300 г лосося (2 філе по 150 г)
  • 20 г діжонської гірчиці
  • 20 г меду
  • 2 зубчики часнику
  • дрібно натерта лимонна цедра за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний перець за смаком
  • аерозольна оливкова олія

Гарнір:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Філе лосося помити і обсушити. Розігріти духовку до 180°C. У мисці змішати гірчицю, мед, дрібно нарізаний часник і лимонну цедру за смаком. Посолити лосось, поперчити чорним перцем і збризнути оливковою олією. Потім вилити на лосось маринад і обваляти в ньому філе з усіх боків.

Запечений лосось в медово-гірчичному маринаді - маринований лосось

Потім перекласти лосось у форму для запікання з маринадом, що залишився, і запікати в духовці протягом 20 хвилин. Готовий лосось перекласти на тарілку та подавати з промитим салатом і медово-гірчичним соусом ZERO.

Запечений лосось у медово-гірчичному маринаді

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Поживна цінність

1 порція без гарніру (загалом 2 порції)

Енергетична цінність364 ккал
Протеїни34 г
Вуглеводи12 г
Жири20 г

З чим ви будете подавати лосось? З салатом, як ми, чи з хрустким багетом?

Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *