Сьогодні у нас є суперпростий рецепт для тих, хто хотів би збільшити кількість риби у своєму раціоні. Готується лосось у медово-гірчичному маринаді дуже просто. За півгодини ви зможете мати на столі чудовий обід або вечерю. А з чим його подати – вирішувати вам. Ми зупинили свій вибір на салаті, але він також чудово смакує з рисом, картоплею або хрустким хлібом.
Інгредієнти:
- 300 г лосося (2 філе по 150 г)
- 20 г діжонської гірчиці
- 20 г меду
- 2 зубчики часнику
- дрібно натерта лимонна цедра за смаком
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- аерозольна оливкова олія
Гарнір:
- салат
- Медово-гірчичний соус ZERO за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Філе лосося помити і обсушити. Розігріти духовку до 180°C. У мисці змішати гірчицю, мед, дрібно нарізаний часник і лимонну цедру за смаком. Посолити лосось, поперчити чорним перцем і збризнути оливковою олією. Потім вилити на лосось маринад і обваляти в ньому філе з усіх боків.
Потім перекласти лосось у форму для запікання з маринадом, що залишився, і запікати в духовці протягом 20 хвилин. Готовий лосось перекласти на тарілку та подавати з промитим салатом і медово-гірчичним соусом ZERO.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 порція без гарніру (загалом 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 364 ккал |
Протеїни | 34 г |
Вуглеводи | 12 г |
Жири | 20 г |
З чим ви будете подавати лосось? З салатом, як ми, чи з хрустким багетом?
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар