Фітнес-рецепт: Веганські спагеті болоньєзе

Фітнес-рецепт: Веганські спагеті болоньєзе

Італійська кухняодна з найпопулярніших у світі, і це не дивно. Аромат томатів, пасти та свіжого базиліку – це неперевершене поєднання для багатьох з нас, а в роті одразу виникає водоспад смаку. На честь цієї кухні та на радість усім вам, ми сьогодні приготуємо неймовірний рецепт веганських спагеті болоньєзе! Приготуйтеся!

Інгредієнти, які нам потрібні:

  • 500 г спагеті
  • 400 г нарізаних консервованих томатів
  • 400-500 мл проціджених томатів
  • 200 г червоної сочевиці
  • 2 морквини (150 г)
  • 2 петрушки
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • жменя свіжого базиліку
  • півжмені свіжої петрушки
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 2 чайні ложки сушеного базиліка
  • бульйон/вода в залежності від потреби
  • чорний мелений перець, вегета та сіль за смаком
Інгредієнти для спагеті болоньєзе

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Підготуйте глибоку сковороду з невеликою кількістю оливкової олії, на якій обсмажте дрібно нарізану цибулю, доки вона не стане на вигляд як скло. Потім додайте пропущений через прес часник, дрібно натерту моркву та петрушку і швидко обсмажте все разом. Тим часом промийте сочевицю під проточною водою та додайте її до сковорідки разом з нарізаними та відцідженими помідорами. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте соус, поки сочевиця не розм’якне. За потреби додайте воду/бульйон, щоб отримати більш густий, але все ще рідкий соус.

Соус для спагеті болоньєзе

Насамкінець, приправте соус сушеним базиліком, сіллю, чорним меленим перцем, вегетою, свіжими травами і відставте з вогню. Потім просто змішайте соус з приготованими спагеті і можна подавати до столу. При подачі рекомендуємо посипати спагеті тертим сиром або делікатесними дріжджами (для веганів). Смачного!

Фітнес-рецепт: веганські спагеті болоньєзе
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 5 ПОРЦІЙ)
Калорії 551
Протеїни24 г
Вуглеводи104 г
Жири2 г

Сподіваємося, що рецепт італійських спагеті болоньєзе у веганському варіанті незабаром спробуєте і ви, і ви полюбите його! Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *