Чи любите ви побалувати себе чимось солоденьким, коли п’єте улюблену каву або чай? Для нас це просто необхідно! А що може бути краще традиційного печива, правда ж? Сьогодні ми підготували для вас феноменальний рецепт мигдалевого печива з шоколадними шматочками без борошна! Приходьте, щоб спробувати цю горіхову закуску зі збалансованою поживною цінністю та приділіть трохи часу лише собі!
Інгредієнти:
- 80 г мигдалю
- 70 г мигдалева паста
- 50 г кленового сиропу
- 40 г вівсяних пластівців
- 30 г чорного шоколаду
- 3 ст.л. води
- 1 ст.л. насіння чіа
- 1 ч.л. розпушувача
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Змішати насіння чіа (яке замінює яйця) з водою і дати настоятися 10 хвилин. Мигдаль та вівсяні пластівці подрібнюємо на борошно. Потім додайте мигдалева паста, кленовий сироп, насіння чіа та розпушувач. Насамкінець додайте подрібнений шоколад. Тісто має бути густим і трохи липким. Почніть формувати печиво, а потім викладіть його на деко, застелене папером для випічки. Випікайте печиво протягом 10 хвилин при температурі 180 °C, а коли воно охолоне, зберігайте його в герметичному контейнері. А тепер настав час насолодитися домашнім печивом на повну!
Це мигдальне печиво з шоколадними шматочками – ідеальний швидкий перекус або смачний десерт до післяобіднього чаю чи кави. Поділіться рецептом з родиною та друзями, щоб вони теж могли його спробувати.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями в соціальних мережах та позначати тегом #gymbeamua.
Додати коментар