Якщо вам набридло готувати різні види вівсянки знову й знову, настав час щось змінити. Відкладіть вівсяні пластівці вбік та візьміть на заміну булгур. Якщо ви вирішите спробувати цю солодку страву на сніданок, вам гарантовано сподобається смачна вершкова каша. А якщо ви, так само як і ми, прикрасите її бананом, медом та фундуком, то це буде просто ідеальний варіант.
Інгредієнти:
- 500 мл нежирного молока
- 150 г булгуру
- 30 г ванільного протеїну True Whey
- 10 г насіння чіа
- 2 ст.л. какао-порошку
- 1 банан
Інгредієнти для прикраси:
- 10 г фундука
- 1 банан
- 1 ст.л. меду
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку висипаємо в каструлю всі сухі інгредієнти – сирий булгур, протеїновий порошок, насіння чіа та какао-порошок. Потім наріжте банан шматочками та додайте його до сухої суміші.
Додайте до суміші молоко, розімніть банан та варіть на плиті приблизно 15 хвилин. Періодично помішуйте суміш, щоб вона не прилипала до каструлі та добре перемішалася.
Через 15 хвилин вимкніть плиту та дайте каші настоятися під кришкою. Якщо каша здається занадто густою, додайте трохи молока або води, щоб розрідити її. Розділіть всю кашу на 2 миски.
На завершення прикрашаємо нарізаним бананом, медом, фундуком та подаємо до столу.
Харчова цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 625 ккал |
Протеїни | 33 г |
Вуглеводи | 95 г |
Жири | 9 г |
Клітковина | 16 г |
Якщо ви не уявляєте свого ранку без улюбленої каші, то ця варіація булгуру вам неодмінно сподобається. Він одразу підкорить вас своїм тонким горіховим смаком та ароматом.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах із тегом #gymbeamua.
Додати коментар