Ми підготували для вас швидкий і корисний рецепт солодкого десерту, який до того ж є веганським. Подивімось на нього ближче! Ви напевно знаєте, що морква – популярний інгредієнт для солодких десертів. І сьогоднішній рецепт – не виняток. Спробуйте ідеально соковитий морквяний пиріг з високим вмістом протеїну. Завдяки збалансованій поживній цінності він може стати ідеальним початком дня або десертом до кави.
Інгредієнти:
- 220 мл води
- 150 г тертої моркви
- 70 г гречаних пластівців
- 40 г протеїнової веганської суміші
- 20 г меленого лляного насіння
- 15 г порошку керобу
- 15 мл кокосового молока в банці
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 чайна ложка кориці
- 1 чайна ложка яблучного оцту
Інгредієнти для оздоблення:
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Застеліть деко (деко діаметром 16 – 18 см) папером для випічки або змастіть його олією. Змішайте всі інгредієнти, а саме: воду, моркву, мелені пластівці, протеїн, мелене насіння, порошок керобу, кокосове молоко, розпушувач, корицю та яблучний оцет. Отримавши однорідну суміш, вилийте її на деко. Випікайте пиріг 30 хвилин у попередньо розігрітій до 180 ℃ духовці. Потім розріжте його та прикрасьте фруктовим та безкалорійним соусами. Смачного!
Ми віримо, що ви закохаєтесь у цей рецепт м’якого морквяного пирога і приготуєте його для своїх близьких. Поділіться рецептом з рідними та друзями.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар