Насолоджуйтеся обідом з екзотичною ноткою. Паста з куркою та овочами в соусі каррі задовольнить ваші смакові рецептори. Цей рецепт – чудовий вибір навіть для швидкої вечері для всіх спортсменів, адже в одній порції міститься до 70 г білка. Давайте зробимо це!
Для підготовки нам потрібно:
- 1 кг курячої грудки
- 250 г макаронних виробів (рис, чау-мейн або дієтична локшина)
- 250 мл легкого кокосового молока
- 200 г стручкової квасолі
- 3 столові ложки соусу каррі
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 2 столові ложки арахісового пасти у формі порошку
- 2 зубчики часнику
- 2 морквини
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 столова ложка кокосового цукру
- щіпка чорного меленого перцю
- оливкова олія в спреї (за потребою)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Відварити макарони до м’якості в киплячій підсоленій воді. В більшу каструлю додати кокосове молоко, соус каррі, соєвий соус, роздавлені зубчики часнику, кокосовий цукор, порошок арахісової пасти, перемішати та варити. Помішуючи, додати сіль, приправи і дати закипіти. Потім додайте в соус стручкову квасолю та натерту на крупній тертці моркву. Через 2 хвилини варіння знімаємо соус з вогню.
Для приготування курячих грудок нарізаємо їх тонкими шматочками. Злегка посипаємо сіллю, приправляємо та викладаємо на розпечену сковорідку, змащену оливковою олією, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків. Нарізати м’ясо ще більш тонкими смужками. В глибоку тарілку викладіть пасту, додайте курячі смужки, полийте соусом каррі і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Спробуйте цей швидкий та простий рецепт пасти з куркою та овочами в соусі каррі. А якщо вам сподобалася ця стаття, підтримайте її, поділившись.
Додати коментар