Фітнес-рецепт: Рис із цвітної капусти з яйцями та овочами

Фітнес-рецепт: Рис із цвітної капусти з яйцями та овочами

Шукаєте натхнення для швидкої та легкої вечері або смачного гарніру? Представляємо вам альтернативу рису – рис із цвітної капусти з яйцями, морквою та горохом! Він не тільки чудово смакує, але й чудово задовольняє ваші потреби. Смакота!

Інгредієнти:

  • 350 г цвітної капусти (1 невелика частина)
  • 100 г замороженого горошку
  • 80 г моркви (1 штука)
  • 3 зубчики часнику
  • одна частина цибулі-порею (приблизно 10 см)
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. куркуми
  • сік лайма за смаком
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
  • оливкова олія в спреї
Рис із цвітної капусти з яйцями та овочами - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Інструкція:

Почнемо зі змішування яєць з невеликою кількістю солі та перцю. На невеликій кількості олії приготуємо яєчню із приготовленої суміші, а коли вона буде готова, перекладемо її в миску та відкладемо на потім. На ту ж сковороду знову додаємо трохи олії і обсмажуємо на ній дрібно нарізану цибулю-порей. Після невеликого обсмажування додайте подрібнений часник та нарізану невеликими шматочками моркву. Додайте трохи води і тушкуйте суміш, періодично помішуючи, поки морква майже повністю не розм’якне.

Рис із цвітної капусти з яйцями та овочами - інструкція

Тим часом подрібнюємо цвітну капусту в кухонному комбайні на шматочки розміром з рис. Потім додаємо її разом із горошком до суміші на сковороді. В сковороду додаємо соєвий соус, сік лайма, куркуму, сіль та чорний мелений перець за смаком. Обсмажуємо рис, поки цвітна капуста не розм’якне, але вона не повинна бути повністю м’якою. Нарешті, додайте заздалегідь приготовлену яєчню і можна подавати до столу!

Фітнес рецепт: Рис із цвітної капусти з яйцями та овочами
Харчова цінністьна 1 порцію (загалом 2 порції)
Калорії 228
Протеїни14 г
Вуглеводи23 г
Клітковина5 г
Жири11 г

Ми віримо, що цей рецепт рису із цвітної капусти з яйцями та овочами настільки вас вразив, що ви приготуєте його вдома якнайшвидше. Не забудьте підтримати рецепт, поділившись ним.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *