Тепер ви можете приготувати традиційну гавайську страву вдома! Поке-боул – це страва з великою кількістю свіжих овочів, рису і тунця. Вона наповнить вас енергією та необхідними поживними речовинами. Спробуйте рецепт поке-боула з рисом і тунцем і дізнайтеся більше про цю оригінальну страву. Ця барвиста і смачна страва може стати повноцінним обідом або нестандартною вечерею з друзями. Приготуймо її!
Інгредієнти:
- 200 г рису для суші
- 1 концервований тунець в розсолі
- 120 г едамаме
- 100 г червонокачанної капусти
- 1 велика морквина
- ½ авокадо
- 5 редисок
- 1 зелена цибуля
- 10 г кунжуту
- 2 ст.л. соєвого соусу
- дрібка солі
Інгредієнти для заправки:
- 2 ст.л. майонезу
- 1 ч.л. соусу шрірача
- сік лайма
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Зварити рис з дрібкою солі за рецептом. Моркву, капусту та зелену цибулю нарізати тонкою соломкою. Нарізати редиску та авокадо і відварити едамаме до готовності. У сервірувальну тарілку викласти рис і додати столову ложку соєвого соусу. Зверху викласти всі овочі та едамаме. Додати ½ консервованого тунця. Приготувати заправку, змішавши майонез, шрірачу та сік лайма за смаком, і полити все це. На завершення посипати кунжутом і подавати до столу. Смачного!
Ми віримо, що незабаром ви приготуєте цей унікальний рецепт поке-боула з рисом і тунцем, і смак вас одразу ж підкорить! Надихайте своїх близьких та діліться з ними рецептом.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами в соціальних мережах із тегом #gymbeamua.
Додати коментар