Намагаєтеся скоротити споживання вуглеводів, але любите піцу? Тоді вам сподобається цей рецепт. Основа тіста – це поєднання цвітної капусти, яйця та сиру, що робить його багатим на протеїн. А коли ви додасте до нього всілякі смаколики, які ви любите, вийде ідеальна та поживна піца. Ми обрали перевірене поєднання помідорів, моцарели та прошутто. А що ви кладете на піцу?
Для тіста нам знадобиться:
- 40 г сиру едам
- 1 невелика цвітна капуста (400 г)
- 1 яйце
- дрібка солі
Для начинки нам потрібно:
- 100 г моцарели з низьким вмістом жиру
- 70 г кетчупу Zero
- 40 г маслин
- 30 г прошутто
- 1 ч.л. сушеного орегано
- жменя руколи
- помідори черрі за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Цвітну капусту почистити, розламати на невеликі шматочки і відварити в підсоленій воді протягом 8 хвилин. Потім злити воду, подрібнити капусту в блендері на невеликі шматочки і відіжати рідину руками. Ви також можете скористатися тканинним рушником – викласти на нього всю капусту, загорнути і відіжати її. Вона повинна бути максимально сухою. Змішати віджату цвітну капусту з яйцем, дрібно натертим сиром і дрібкою солі. Взяти деко, застелитийого папером для випічки і викласти на нього суміш з цвітної капусти так, щоб вона нагадувала круглий млинець. Випікати 15 хвилин у розігрітій до 180 °C духовці. Дістати піцу, змастити кетчупом, зверху викласти нарізану моцарелу та посипати орегано.
Випікати піцу ще 10 хвилин (знову за температури 180 °C). Коли дістанете з духовки, просто прикрасьте її прошутто, помідорами чері та руколою і подавайте до столу.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 321 ккал |
Протеїни | 28 г |
Вуглеводи | 11 г |
Жири | 17 г |
Клітковина | 6 г |
Ця піца чудово підходить для обіду або вечері після тренування. Ви б поділилися нею з кимось чи залишили б її собі?
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар