Куряче м’ясо має кілька переваг – його можна готувати будь-якими способами і швидко, воно містить мало калорій, і, навпаки, багато протеїну. Тому ми вирішили приготувати для вас ще один чудовий рецепт, в якому цей інгредієнт відіграватиме головну роль. Спробуйте смачну курку “Капрезе” з помідорами та моцарелою. Приготуймо її!
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки (приблизно 450 г)
- 2 великих помідора (приблизно 150 г)
- 1 упаковка моцарели (120 г)
- жменя свіжого базиліку
- бальзамічний оцет
- аерозольна оливкова олія
- сіль та чорний мелений перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Порядок дій:
Розріжте курячі грудки вздовж навпіл, посоліть і приправте їх з обох боків. Потім збризніть деко олією і викладіть на нього курку. На кожен стейк покладіть листочки свіжого базиліка, нарізані помідори та моцарелу. Поставте м’ясо в попередньо розігріту до 180°C духовку і запікайте приблизно 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Подавайте м’ясо відразу після запікання, злегка поливши бальзамічним оцтом, з овочевим салатом, картоплею, рисом або іншим популярним гарніром. Смачного!
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 4 ПОРЦІЇ) |
---|---|
Калорії | 192 |
Протеїни | 40 Г |
Вуглеводи | 2 г |
Жири | 6 г |
Ми віримо, що ця протеїнова бомба у вигляді смажених курячих грудок “Капрезе” сподобається вам так само, як і нам, і якщо вам сподобався рецепт, то ми будемо раді, якщо ви підтримаєте його, поділившись.
Додати коментар