Фітнес-рецепт: Пад Тай з куркою та імбиром

Фітнес-рецепт: Пад Тай з куркою та імбиром

Мрієте про відпочинок на екзотичному пляжі та знайомство з місцевою культурою? Ми наблизимо вас до цього, адже разом приготуємо найпопулярнішу страву з далекого Таїланду – Пад Тай з куркою та імбиром.

Для підготовки, нам потрібно:

  • 300 г курячої грудки
  • 150 г широкої рисової локшини
  • 120 г моркви (1 велика морква)
  • 15 г свіжого імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 2 зелені цибулини
  • сіль
  • порошок чорного перцю
  • оливкова олія

Для соусу, нам потрібно:

Для гарніру нам знадобиться:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Насамперед заливаємо літром гарячої води (не киплячої) рисову локшину та даємо їй розм’якнути приблизно 10 хвилин. Тим часом підготуйте решту інгредієнтів. Для початку дуже дрібно наріжте цибулю, імбир та часник. Почистіть моркву і наріжте її або натріть на тертці, щоб вийшли тонкі смужки, курку наріжте квадратиками. Після цього збийте яйця з невеликою кількістю солі та чорного перцю. Приготуйте соус, змішавши рибний соус, кокосовий цукор, соєвий соус та сік лайма.

Тепер в нас є всі інгредієнти, тож давайте почнемо готувати. Почніть з легкого обсмажування імбиру, часнику та цибулі на невеликій кількості оливкової олії. Додайте моркву, курячу грудку, трохи солі та чорного перцю. Обсмажте все разом, періодично помішуючи, і, якщо потрібно, додайте трохи води. Коли м’ясо буде готове, а морква стане м’якшою, додайте відварену рисову локшину та добре перемішайте. Зробіть посередині сковороди невелике коло і вилийте в нього яйця.

Пад Тай з куркою та імбиром - приготування

Спочатку окремо розмішайте яйця, а коли вони почнуть густішати, змішайте їх з рештою локшини. Наприкінці вилийте в сковороду готовий соус і ще раз добре перемішайте, щоб ці прекрасні смаки злилися воєдино. Подавайте Пад Тай теплим, посипавши його обсмаженими горіхами кеш’ю, зеленою цибулею та подрібненим коріандром.

Фітнес рецепт: Пад Тай з куркою та імбиром
Харчова цінністьна 1 порцію (виходить 2 порції)
Калорії 595
Протеїни45 г
Вуглеводи74 г
Жири13 г

Що скажете? Чи збираєтеся ви спробувати цей курячий Пад Тай, сповнений екзотичних смаків, у себе вдома? Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним з родиною та друзями.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *