Фітнес-рецепт: Легкий салат із сочевиці з печеною морквою, авокадо та фетою

Фітнес-рецепт: Легкий салат із сочевиці з печеною морквою, авокадо та фетою

Овочеві салати – чудовий вибір для легкої вечері. Плюс у тому, що вони легко готуються і засвоюються. Але мінус у тому, що вони не завжди достатньо насичують. Ми вирішили цю поширену проблему, додавши чорну сочевицю та сир, які надали салату багато протеїну та клітковини. У поєднанні з популярними овочами ми створили смачну, поживну, але водночас ситну страву! Приєднуйтесь до нас, щоб спробувати цей теплий салат з чорної сочевиці, який подається з запеченою морквою, авокадо та фетою.

Інгредієнти:

  • 200 г моркви
  • 200 г червоної цибулі
  • 120 г чорної сочевиці
  • ½ авокадо (80 г)
  • 70 г сиру фета
  • 2-3 жмені руколи / паростків гороху
  • сіль, чорний мелений перець і лимонний сік за смаком
  • аерозольна оливкова олія

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Почистити червону цибулю і нарізати її скибочками. Моркву також почистити і нарізати кружальцями. Викласти моркву і цибулю на деко, застелене папером для випічки, збризнути овочі оливковою олією, додати сіль, приправи і запікати близько 30 хвилин при 180 ° C до готовності. Тим часом промити сочевицю та відварити її до готовності. Змішати запечені овочі з сочевицею, нарізаним авокадо, паростками гороху/листям салату і подрібненою фетою. Заправити салат сіллю, перцем, лимонним соком та подавати до столу. Смачного!

Фітнес-рецепт: Легкий салат із сочевиці з печеною морквою, авокадо та фетою
Поживна цінність1 порція (всього 2 порції)
Калорії 439
Протеїни24 г
Вуглеводи56 г
Жири15 г

Ми віримо, що ви із задоволенням поекспериментуєте з нами ще раз і насолодитеся цим привабливим салатом із сочевиці з овочами. Порадуйте своїх друзів і поділіться з ними рецептом.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *