Золотисто-рум’яна хрустка скоринка, чудовий запах і смак, що змушує забути про дієти і про те, що вчора було вбивче 2-годинне тренування. Ми говоримо про хліб, який є смачною та швидкою альтернативою для сніданку, вечері або швидкого перекусу, щоб поповнити запаси енергії протягом дня! Це навіть краще, ніж ви думали! Ось рецепт безглютенового хліба, який містить багато протеїну і збагачений клітковиною. Він має низький вміст вуглеводів і дивовижно м’який смак! Звучить як мрія? Це не обов’язково має бути мрією! Візьміть і спечіть цей веганський хліб разом з нами.
Інгредієнти для тіста:
- 200 г арахісового борошна
- 200 г кокосового борошна
- 100 г конопляного борошна
- 1 л мигдалевого молока без цукру
- 50 г насіння соняшника
- 20 г насіння чіа
- 10 г псиліуму
- 1 упаковка розпушувача
- 1 ст.л. яблучного оцту
- 1 ч.л. гімалайської солі
Додаткові інгредієнти:
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У великій мисці змішати всі види борошна, насіння соняшника, насіння чіа, псиліум, розпушувач, сіль, а потім додати молоко та оцет. Все добре перемішати, щоб вийшло однорідне тісто, і дати йому відпочити 5-10 хвилин. Підготуйте форму для випікання хліба та збризніть її аерозольною олією або застеліть папером для випічки. Викладіть тісто у форму і випікайте його при температурі 180 ℃, приблизно 70 хвилин. Коли хліб буде готовий, дістаньте його з духовки і розріжте на 20 рівних шматочків. Насолоджуйтесь, змастивши його пастою кеш’ю та прикрасивши бананом! Смачного!
Ми віримо, що незабаром ви самі спробуєте цей безглютеновий хліб, і він стане для вас чудовою та здоровою альтернативою вашій улюбленій випічці! Поділіться рецептом, щоб порадувати своїх близьких.
Додати коментар