Ми любимо готувати улюблені страви вдома, адже точно знаємо, які продукти використовуємо. Більшість з них – це просто ретельно підібрані інгредієнти з вишуканим смаком! Пропонуємо вам рецепт домашнього полуничного джему з насінням чіа, підсолодженого сиропом агави. Крім того, ми не використовували жодних консервантів, щоб ви могли насолодитися його натуральним та свіжим смаком! Ви можете смакувати його з улюбленою випічкою, млинцями, оладками або просто так. Готується швидко та легко, тож давайте поринемо у світ смаку!
Інгредієнти:
- 200 г полуниці
- 3 ст.л. насіння чіа
- 1 ст.л. лимонного або лаймового соку
- 2 ч.л. сиропу агави
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Дрібно нарізати полуницю і збити половину фруктів блендером до однорідної маси. Потім полуничну суміш, навіть з подрібненими шматочками, перекласти в каструлю і варити на повільному вогні. Поступово додайте насіння чіа та лимонний сік, поки всі інгредієнти добре не змішаються. Насамкінець заправте джем сиропом і дайте йому добре охолонути. Після охолодження джем застигне. Добре перемішайте його, і тепер ви можете подавати його з вашою улюбленою випічкою або млинцями. Джем можна зберігати в герметичному контейнері. Воно прослужить вам максимум один тиждень, оскільки не містить жодних консервантів. Насолоджуйтеся його солодким та натуральним смаком!
Ми віримо, що ви спробуєте цей рецепт домашнього полуничного джему з насінням чіа, і ви оціните його природний досконалий смак! Якщо ви вважаєте, що ваші друзі оцінять цей рецепт, не забудьте поділитися з ними.
Додати коментар