Як би ми не любили вівсянку, іноді вона потребує змін. А ця випічка – безумовно, чудовий вибір. За консистенцією вона нагадує пухкі брауні, які ми всі так любимо. А коли ви додаєте зверху арахісове масло, стає ще смачніше. Після випікання нам залишається лише прикрасити все, чим ми любимо, й ми готові насолоджуватися цією смакотою.
Інгредієнти:
- 350 мл нежирного молока
- 150 г вівсяних пластівців
- 120 г стиглого банана
- 60 г гладенької арахісової пасти
- 40 г чорного шоколаду
- 30 г шоколадного протеїну
- 30 мл кленового сиропу
- 10 г какао
- щіпка солі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Змішайте вівсяні пластівці з протеїном, какао та дрібкою солі. В іншій мисці розімніть банан виделкою, додайте кленовий сироп та молоко. Влийте вологі інгредієнти до сухих та ретельно все перемішайте. Насамкінець додайте нарізаний дрібними шматочками чорний шоколад. Вилийте вівсяну суміш в невелику форму для випікання та полийте її арахісовою пастою, обережно перемішуючи його тильною стороною ложки, щоб створити ефект мармуру. Запікаємо кашу при 180 °C близько 20 хвилин. Коли вона буде готова, можна подавати до столу.
Наша порада: кашу можна прикрасити грецьким йогуртом, свіжими або ліофілізованими фруктами.
Харчова цінність | 1 порція (всього 4 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 402 ккал |
Протеїни | 19,5 г |
Вуглеводи | 43 г |
Жири | 15,5 г |
Клітковина | 6 г |
Любите кашу? Тоді вам точно варто спробувати цей запечений апгрейд. Ви можете прикрасити її на свій смак.
Не соромтеся ділитися своїми роботами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар