Цей пудинг буквально смакує як Різдво. Ми додали трохи карамельного протеїнового порошку, щоб перетворити його на збалансований сніданок перед тренуванням або важким днем. А якщо ви любите ароматні спеції, то у нас для вас подвійне задоволення. Ми доповнили його корично-яблучною сумішшю та пастою кеш’ю зі смаком булочок з корицею. Віримо, що поруч із класичною вівсянкою у вас раптом з’явиться новий фаворит.
Інгредієнти для пудингу:
- 600 мл знежиреного молока
- 50 г пшеничної манки
- 30 г карамельного протеїнового порошку
- дрібка солі
Інгредієнти для прикрашання:
- 10 г пасти кешʼю зі смаком булочки з корицею
- 10 г кленового сиропу
- 10 г масла
- 1 яблуко (або 2 невеликих)
- зірчастий аніс
- мелена кориця
- палички кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У каструлі змішати молоко, манку, сіль та протеїновий порошок.
Поставити на плиту і повільно варити, поки пудинг не загусне. Якщо він занадто густий, то можна додати трохи молока. Вимкнути плиту, накрити каструлю кришкою, щоб суміш залишалася теплою, і зайнятися іншими компонентами.
Почистити та нарізати яблуко невеликими шматочками. На сковороді розігріти вершкове масло і пасерувати яблука з корицею, анісом і кленовим сиропом.
Перекласти готовий пудинг на тарілку, прикрасити яблучним пюре і, насамкінець, додати пасту кеш’ю зі смаком булочок з корицею, щоб надати пудингу справжнього різдвяного духу.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Поживна цінність | 1 ціла порція |
---|---|
Енергетична цінність | 744 ккал |
Протеїн | 50 г |
Вуглеводи | 97 г |
Жири | 16 г |
Клітковина | 6 г |
Кориця, яблука та горіхи – обов’язкові атрибути Різдва. Налаштуйтеся на святковий настрій з самого ранку і насолоджуйтеся цими смаколиками.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар