Ми віддаємо перевагу легким обідам, що просто готуються, мають чудовий смак та збалансовану поживну цінність. А як щодо вас? Ви в нашій команді? Тоді запечений перець, фарширований кіноа та зі скоринкою з пармезану – саме те, що вам потрібно! Приготуймо цю смачну досконалість разом!
Інгредієнти:
- 50 г кіноа
- 3 великих перці (червоний, оранжевий, жовтий)
- 150 г нарізаних консервованих помідорів
- 100 г помідорів чері
- 50 г червоної сочевиці
- 1 упаковка тофу з базиліком
- 50 г сиру пармезан
- 1 жменя свіжої петрушки
- ½ столової ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка меленого кмину
- 1 чайна ложка солодкого меленого перцю (паприки)
- сіль та чорний мелений перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Приготування:
Насамперед замочуємо сочевицю у воді щонайменше на 1 годину, щоб вона швидше розварилася. Потім варимо її разом з кіноа до м’якості. Тим часом обсмажуємо на оливковій олії грубо натертий тофу до золотистого кольору. Потім додаємо до нього дрібно нарізані помідори чері та консервовані помідори, недовго обсмажуємо все разом і знімаємо з вогню. Тофу і помідори змішуємо з відвареною сочевицею, кіноа, дрібно нарізаною петрушкою, кмином, меленим перцем, сіллю і спеціями на ваш смак.
Готуємо перець, розрізаємо його навпіл, видаляємо серцевину та наповнюємо підготовленою сумішшю. На завершення посипаємо перець тертим пармезаном і запікаємо до золотистого кольору при температурі 180°C близько 20 хвилин. Найкраще подавати відразу після запікання з салатом зі свіжих овочів.
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 3 ПОРЦІЇ) |
---|---|
Калорії | 293 |
Протеїни | 21 г |
Вуглеводи | 28 г |
Жири | 10 г |
Ми віримо, що цей рецепт запечених фаршированих перців сподобається вам так само, як і нам. Якщо ви вважаєте, що ваші друзі не повинні пропустити цей рецепт, то обов’язково поділіться ним з ними.
Додати коментар