Фітнес-рецепт: Запечені перці зі скоринкою з пармезану

Фітнес-рецепт: Запечені перці зі скоринкою з пармезану

Ми віддаємо перевагу легким обідам, що просто готуються, мають чудовий смак та збалансовану поживну цінність. А як щодо вас? Ви в нашій команді? Тоді запечений перець, фарширований кіноа та зі скоринкою з пармезану – саме те, що вам потрібно! Приготуймо цю смачну досконалість разом!

Інгредієнти:

  • 50 г кіноа
  • 3 великих перці (червоний, оранжевий, жовтий)
  • 150 г нарізаних консервованих помідорів
  • 100 г помідорів чері
  • 50 г червоної сочевиці
  • 1 упаковка тофу з базиліком
  • 50 г сиру пармезан
  • 1 жменя свіжої петрушки
  • ½ столової ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка меленого кмину
  • 1 чайна ложка солодкого меленого перцю (паприки)
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
Інгредієнти для Запеченого перцю зі скоринкою з пармезану

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Приготування:

Насамперед замочуємо сочевицю у воді щонайменше на 1 годину, щоб вона швидше розварилася. Потім варимо її разом з кіноа до м’якості. Тим часом обсмажуємо на оливковій олії грубо натертий тофу до золотистого кольору. Потім додаємо до нього дрібно нарізані помідори чері та консервовані помідори, недовго обсмажуємо все разом і знімаємо з вогню. Тофу і помідори змішуємо з відвареною сочевицею, кіноа, дрібно нарізаною петрушкою, кмином, меленим перцем, сіллю і спеціями на ваш смак.

Готуємо перець, розрізаємо його навпіл, видаляємо серцевину та наповнюємо підготовленою сумішшю. На завершення посипаємо перець тертим пармезаном і запікаємо до золотистого кольору при температурі 180°C близько 20 хвилин. Найкраще подавати відразу після запікання з салатом зі свіжих овочів.

Фітнес-рецепт: Запечені перці зі скоринкою з пармезану
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 3 ПОРЦІЇ)
Калорії 293
Протеїни21 г
Вуглеводи28 г
Жири10 г

Ми віримо, що цей рецепт запечених фаршированих перців сподобається вам так само, як і нам. Якщо ви вважаєте, що ваші друзі не повинні пропустити цей рецепт, то обов’язково поділіться ним з ними.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *