Сьогоднішній рецепт, насичений білком, сподобається всім любителям м’яса та бобових. Ми доповнили приправлені курячі шматочки сочевицею та гороховою пастою, що додає страві ще один смаковий відтінок. І, звичайно ж, додали наші улюблені кабачки. Все ідеально поєднується завдяки яєчним білкам, які надають запеченій пасті ідеальної консистенції. Додайте трохи моцарели та зелені, і це зробить страву ще більш вражаючою.
Інгредієнти:
- 300 мл рідких яєчних білків
- 240 г курячого м’яса
- 140 г протеїнової пасти
- 150 г кабачків (або будь-яких інших овочів)
- 100 г лагідної моцарели
- 2 зубчики часнику
- солодка паприка за смаком
- чорний перець за смаком
- сіль за смаком
- олія у формі спрею
- ваші улюблені трави для прикраси (за бажанням)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Нарізаємо курку смужками та приправляємо паприкою, чорним перцем та сіллю за смаком. Збризніть сковорідку олією із розпилювача, розігрійте її та обсмажте на ній м’ясо. Додаємо дрібно нарізаний часник та даємо йому вивільнити свій аромат. Нарізаємо кабачки невеликими смужками та додаємо до м’яса (відкладаємо приблизно ¼ частину).
Відваріть протеїнову пасту в підсоленій воді до стану “аль денте”. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до викладання. Збризніть форму для випікання олією або застеліть її папером для випічки та поступово викладіть пасту та м’ясо-кабачкову суміш.
У мисці натерти моцарелу та перемішати із рідкими яєчними білками, посолити та поперчити. Вилити моцарелу та яєчні білки поверх викладених інгредієнтів у формі для запікання та поставити в духовку, розігріту до 200 °C. Випікаємо 20 хвилин. Тим часом обсмажуємо решту кабачків на сковороді та приправляємо сіллю та перцем за смаком. Коли паста приготуються, можна приготувати дві порції. Прикрасьте кожну тарілку смаженими кабачками та подрібненою зеленню за бажанням.
Харчова цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 553 ккал |
Протеїни | 75 г |
Вуглеводи | 39 г |
Жири | 10 г |
Клітковина | 3.5 г |
Якщо ви шукаєте їжу, багату на білок, то ця запечена паста – чудовий вибір для вас. Найкраще вона смакує після повноцінного тренування.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар