Останнім часом ми досить часто придумуємо сирі рецепти, але нічого не можемо з собою вдіяти! Їх легко готувати навіть кулінарам-початківцям, а смак свіжих інгредієнтів не піддається опису! Ви просто зобов’язані це спробувати! Цього разу ми приготували десерт найвищого ґатунку, а саме сирі фінікові батончики з фруктами, які завоювали наші серця завдяки своїй м’якій текстурі та освіжаючому фруктовому смаку.
Інгредієнти для основи:
- 1000 г фінікової пасти
- 200 г горіхового борошна
- 70 г кокосового борошна
- 30 г какао
- щіпка гімалайської солі
Інгредієнти для першого шару:
- 200 г ягід
- 100 г фініків
- 100 г тертого кокосу
- 50 г арахісової пасти
- 25 г порошку буряка
- 20 г кокосової олії
Інгредієнти для другого шару:
- 100 г чорного шоколаду
- 10 г кокосової олії
- 10 г насіння коноплі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Підготуйте меншу форму для брауні та застеліть її папером для випічки. Змішайте фінікову пасту з обома видами борошна, какао та сіллю, доки не отримаєте однорідну тверду суміш для основи. Викладіть її на тарілку і рівномірно притисніть до дна. Потім змішайте фрукти, фініки, кокосову стружку, арахісове масло, буряковий порошок та кокосову олію і рівномірно розподіліть цю суміш на основі. Насамкінець розтопіть шоколад на водяній бані з кокосовою олією, а потім вилийте його зверху на пиріг і посипте конопляним насінням. Потім поставте форму в холодильник на кілька годин, розріжте на 20 шматочків і подавайте до столу! Смакота!
Ми віримо, що цей рецепт фінікових батончиків без випічки з фруктами викличе посмішку на вашому обличчі, і ви здивуєте ним своїх близьких.
Не соромтеся ділитися з нами своїми творіннями в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар