Любите пробувати нові рецепти десертів? Тоді ці солодкі батончики саме для вас. Ми вирішили замінити збиті вершки на кисломолочний сир, до якого додали додаткову порцію протеїну. Це перетворює ці батончики на насичений протеїнами перекус, яким можна насолоджуватися навіть після тренування.
Інгредієнти для тіста:
- 70 г ксиліту (можна замінити еритритом для ще меншої калорійності)
- 4 яєчних жовтка
- Ванільні ароматичні краплі за смаком
- кілька крапель лимонного соку
- олія у формі спрею для змащування форми
Інгредієнти для прикраси:
- 130 г м’якого нежирного кисломолочного сиру
- 30 г ванільного протеїнового порошку
- 20 г ліофілізованої пітахайї
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Для початку розігріваємо духовку до 150 °C і починаємо готувати тісто. В мисці змішуємо всі інгредієнти: ксиліт, яєчні жовтки, ароматизовані краплі та лимонний сік. Ретельно збивайте, доки суміш не посвітлішає і не збільшиться в об’ємі. Процес збивання тіста займає близько 7 хвилин.
Далі візьміть силіконову форму для домашніх батончиків, збризніть її олією та заповніть приблизно на ⅔. Поставте її в духовку, розігріту до 150 °C, і випікайте приблизно 15 хвилин. Потім зменшіть температуру до 100 °C і випікайте ще 20 хвилин. Нарешті, вимкніть духовку, але не відкривайте її. Дайте батончикам висохнути в духовці до повного охолодження. Потім їх можна дістати і обережно витягнути з форми, за необхідності підрізавши з боків ножем.
Далі готуємо крем. Збийте сир з протеїновим порошком і прикрасьте ним кожен батончик. Зверху посипте трохи ліофілізованою пітахайєю, і все готово.
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Харчова цінність | 1 батончик (всього 8 батончиків) |
---|---|
Енергетична цінність | 75 ккал |
Протеїни | 7 г |
Вуглеводи | 5 г |
Жири | 3 г |
Хочете насолодитися цією протеїновою насолодою? Саме час приступати до випікання!
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.
Додати коментар