Фітнес-рецепт: Смузі зі смаком моркв’яного пирога

Фітнес-рецепт: Смузі зі смаком моркв’яного пирога

Кожен з нас стикався із ситуацією, коли вранці не хочеться вставати, але при цьому хочеться насолодитися корисним сніданком, який наповнить його енергією. Сьогоднішній рецепт ідеально підходить для такої ситуації. Просто закиньте в блендер відповідні фрукти, протеїн, молоко та корицю. Ця комбінація створює смачний вершковий смузі, який за смаком дуже нагадує морквяний пиріг. Тож хто хоче спробувати?

Нам знадобиться:

  • 200 мл напівзнежиреного молока (якщо хочете веганську версію, використовуйте вівсяне, рисове, соєве, кокосове або будь-яке інше рослинне молоко)
  • 180 г моркви
  • 90 г бананів
  • 50 г ананасу
  • 30 г неароматизованого протеїну (ви також можете використовувати ванільний, банановий або будь-який інший улюблений протеїн, для веганської версії чудово підійде рисовий протеїн)
  • 1 ч.л. кориці
  • лимонний сік за смаком
Смузі зі смаком морквяного пирога - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Порядок дій:

Почистіть ананас, почистіть моркву та банан та наріжте все на невеликі шматочки. Частину моркви натерти на тертці для прикраси.

Смузі зі смаком морквяного пирога - підготовлені фрукти

Покладіть фрукти та моркву в блендер, влийте молоко, додайте протеїн, корицю та ретельно збийте все до однорідної маси. В кінці приготування смузі можна додати лимонний сік, щоб надати йому свіжого смаку. Розлийте все в склянки, прикрасьте морквою або корицею та подавайте до столу. Це чудовий сніданок або перекус на швидку руку.

Наша порада: ви також можете додати до смузі корисні жири у вигляді горіхової пасти, насіння чіа або подрібнених волоських горіхів.

Смузі зі смаком морквяного пирога

Харчова цінність

1 ціла доза

Енергетична цінність399 ккал
Протеїн33 г
Сахариди51 г
Жири5 г
Клітковина9 г

Шукаєте швидкий сніданок або перекус, який на смак нагадує морквяний пиріг? Тоді вам сподобається цей смузі.

Не соромтеся ділитися своїми роботами із нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *