Солодкий хліб – один з ваших улюблених десертів? Цього разу ми пропонуємо вам смачний фітнес хліб із кабачків з дозою протеїну, який має приємний шоколадний смак. Не зволікайте та насолоджуйтеся ним на сніданок або як здоровим перекусом, який добре насичує!
Інгредієнти:
- 200 г кабачків (1 кабачок)
- 130 г цільнозернового борошна спельти
- 130 мл кефіру
- 40 г ксиліту (березового цукру)
- 30 г шоколаду
- 25 г протеїнового порошку зі смаком шоколаду
- 15 г какао
- 2 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- ½ ч. л. кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Спочатку змішайте всі сипучі інгредієнти – борошно, протеїн, ксиліт, корицю, какао та розпушувач. Потім очистіть кабачок від шкірки, дрібно натріть його на тертці та вичавіть з нього зайву воду руками. Додайте віджатий кабачок, яйця та кефір до пухкої суміші. Перемішуємо все разом і в кінці додаємо в тісто подрібнений шоколад. Виливаємо тісто в форму для паски та випікаємо при температурі 180°C близько 50 хвилин. Готовність хліба можна перевірити дерев’яною зубочисткою, яка повинна залишатися сухою після того, як її встромили в тісто.
Дайте хлібу повністю охолонути, перш ніж виймати його з форми. Подавайте хліб просто так або з джемом та арахісовою пастою. Приємного апетиту!
Відео рецепт протеїнового хліба із кабачків та шоколаду:
Чи порадуєте ви свої смакові рецептори цим кабачковим хлібом з дозою протеїну? Якщо вам сподобався цей рецепт, поділіться ним з друзями.
Додати коментар