Це рагу – чудовий спосіб збільшити кількість овочів у раціоні. Наприклад, якщо вам не хочеться холодних салатів взимку, то це ідеальний вибір. Це чудовий варіант для легкої вечері. А якщо ви боїтеся, що скоро зголоднієте, то можете їсти його з хлібом або додати джерело протеїну. Що саме ви оберете, залежить тільки від вас.
Інгредієнти:
- 300 г стиглих помідорів
- 300 г солодкого перцю
- 3 яйця
- 1 велика цибулина
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 чайна ложка копченої паприки
- чорний мелений перець за смаком
- сіль за смаком
- свіжа петрушка для прикрашання
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Дрібно наріжте цибулю, перець і помідори. Спочатку пасеруйте цибулю на сковороді з розпеченою олією. Потім додайте копчену паприку і нарізаний перець, тушіть приблизно 5 хвилин. Зрештою, додайте помідори і обсмажте до м’якості.
Додайте яйця, сіль і чорний перець за смаком і обсмажте всю суміш протягом деякого часу. Насамкінець додайте петрушку та подавайте до столу.
Поживна цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 272 ккал |
Протеїни | 14 г |
Вуглеводи | 20 г |
Жири | 14 г |
Клітковина | 5 г |
Ознайомтеся з нашими бестселерами:
Ця страва, наповнена овочами, зігріє вас і порадує ваші смакові рецептори в холодні зимові дні. Можна подавати з хлібом або з картоплею.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар