Брауні з танучим шоколадом – класичний рецепт, який куштував чи не кожен шоколадоман. Але сьогодні ми вирішили приготувати цей відомий десерт трохи інакше. Основним інгредієнтом стане банан. Він багатий на клітковину, а також додає чудового солодкого смаку. Як наслідок, немає необхідності використовувати додатковий цукор. Слова тут зайві. Поєднання ароматних фруктів, хрусткого арахісового масла та смаку какао – це просто рай в роті.
Інгредієнти для тіста:
- 480 г стиглих бананів
- 400 г борошна однозернового (можна замінити звичайним пшеничним борошном)
- 400 мл води
- 150 г хрусткої арахісової пасти
- 80 г какао порошку
- 1 ч.л. харчової соди
- 1 ст.л. яблучного оцту
Інгредієнти для прикрашання:
- 100 г протеїнової пасти MoiMüv
- 20 г какао бобів
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Розігріваємо духовку до 180 °C і починаємо готувати тісто.
Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти в мисці , а саме борошно, какао порошок та харчову соду. Потім додайте пюре зі стиглих бананів, воду, арахісову пасту та яблучний оцет. Перемішуємо все до отримання кремоподібного тіста. Потім викладіть суміш на деко, застелене папером для випічки, і поставте в духовку. Випікайте при температурі 180 °C близько 30 хвилин.
Після випікання дістаньте деко з духовки. Дайте брауні трохи охолонути і ще теплим змастіть його протеїновою пастою MoiMüv. Посипте зверху подрібненими какао бобами.
Наша порада: ліофілізовані фрукти або подрібнені горіхи так само добре смакують зверху. Ви можете вибрати те, що вам подобається.
Харчова цінність | 1 штука з начинкою (всього 15 штук) |
---|---|
Калорії | 253 |
Протеїни | 8,5 г |
Вуглеводи | 32 г |
Жири | 9 г |
Клітковина | 5 г |
Якщо ви любите брауні, ми гарантуємо, що вам сподобається цей десерт так само, як і нам. Надішліть рецепт своїм друзям, щоб вони теж могли ним насолодитися.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та позначайте їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар