Випробовувати нові рецепти солодких сніданків завжди цікаво. А цей – справді винятковий. Поєднання полуничного джему та горіхової пасти в чудовій тортильї просто дивовижне. А якщо полити її карамельним сиропом, вона буде абсолютно ідеальною. Ми майже гарантуємо, що вам не захочеться їсти щось інше на сніданок.
Інгредієнти для тіста:
- 2 тортильї (2×80 г)
- 50 г протеїнової сумішші для кексу ванільного смаку
- 50 г нежирного молока
- 1 яйце
- оливкова олія у формі спрею
Інгредієнти для начинки:
- 30 г полуничного джему
- 10 г горіхової пасти
- 10 г ліофілізованих ягід малини
Інгредієнти для прикраси:
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У мисці збийте протеїнову суміш для кексу, яйце та молоко до однорідної консистенції. Потім розріжте коржі на трикутники (розріжте кожен корж навпіл, а потім ще раз навпіл). Змастіть одну частину джемом, горіховою пастою та злегка посипте ліофілізованою малиною.
Складіть разом шматочок з горіхово-джемовою начинкою, щоб утворився “сендвіч”. Занурте сендвіч у приготований кляр, переконавшись, що обидві сторони покриті. Потім візьміть сковороду, збризніть її олією, розігрійте і обсмажте підготовлений бутерброд з тортильї з обох боків. Повторіть процес з рештою інгредієнтів. У вас повинно вийти 4 бутерброди. Потім складіть бутерброди навпіл на тарілці, щоб вони стали меншими. За цим рецептом виходить дві порції. Найкраще смакують з карамельним соусом.
Харчова цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 425 ккал |
Протеїни | 21 г |
Вуглеводи | 58 г |
Жири | 11 г |
Клітковина | 5 г |
Цей сніданок по-справжньому розкішний. Він зробить ваш ранок вихідного дня (або будь-якого іншого) максимально приємним.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар