Фітнес-рецепт: Чорнично-банановий пиріг “Бундт”

Фітнес-рецепт: Чорнично-банановий пиріг “Бундт”

Як приготувати найсоковитіший пиріг “Бундт”? Сьогодні ми взялися за приготування цієї фруктової смакоти, що підкорила нас з першого шматочка. Ми додали до тіста банан і молоко, тому немає ризику, що воно вийде занадто сухим і його буде важко їсти. Однак тісто також містить протеїновий порошок і чорницю, які, окрім чудового смаку, допомагають створити гарну текстуру.

Інгредієнти:

Інгредієнти для прикраси:

Чорнично-банановий пиріг "Бандт" - Інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

У мисці змішати борошно, протеїновий порошок, розпушувач і ксиліт.

Чорнично-банановий пиріг "Бандт" - сухі інгредієнти

Потім додати до сухої суміші олію, молоко, бананове пюре та яйця.

Чорнично-банановий пиріг "Бандт" - приготування тіста

Ретельно перемішати все разом і, насамкінець, додати ліофілізовану чорницю.

Візьміть форму для випікання та збризніть її аерозольною олією, щоб тісто не прилипало. Розігрійте духовку до 160°C і випікайте 30 хвилин. Потім збільште температуру до 180°C і випікайте ще 20 хвилин. Коли корж буде готовий (перевірте шпажкою, тісто не повинно прилипати до неї), розтопіть шоколад з молоком (у мікрохвильовій печі або за допомогою пароварки та силіконового пакета) і вилийте його на корж. Прикрасьте ліофілізованою чорницею та тертою апельсиновою цедрою і дайте охолонути. Коли охолоне, подавайте і насолоджуйтеся!

Чорнично-банановий пиріг "Бандт"

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Поживна цінність

1 шматок (всього 12 шматків)

Енергетична цінність181 ккал
Протеїн7 г
Вуглеводи21 г
Жири7 г
Клітковина3 г

Цей соковитий пиріг може стати чудовим доповненням до сніданку; просто додайте трохи кисломолочного сиру, грецького йогурту або популярної горіхової пасти. Він також чудово підійде для швидкого перекусу.

Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *