Ви могли зустріти знамените поєднання арахісової пасти та джему в старих американських фільмах, і ви, мабуть, не розуміли, що всі в ньому бачили. Ми теж не розуміли. Але спробувавши новий рецепт арахісових батончиків з полуничним джемом, мусимо сказати, що ми вже розуміємо. Поєднання ніжного горіхового смаку з фруктовим джемом створює ідеальну пару. Ви обов’язково повинні спробувати ці безборошняні батончики!
Інгредієнти:
- 120 г вівса
- 200 г полуничного джему
- 50 г мигдалю
- 50 г кокосового цукру
- 50 г арахісової пасти
- 1 яйце
- 1 ч л кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Мигдаль і 60 г вівса подрібнити на борошно. Змішати їх з немеленим вівсом, корицею та кокосовим цукром. Потім додати яйце, арахісову пасту і все добре перемішати, щоб вийшло липке тісто. Видавити ¾ тіста в меншу форму (ми використовували форму розміром 20 х 20 см), застелену папером для випічки. Потім викласти на тісто шар джему і накрити його розкришеною ¼ частиною тіста. Випікати при 180 °C близько 15 хвилин. Дати повністю охолонути, нарізати, прикрасити арахісовою пастою і насолоджуватися!
Не зволікайте і спробуйте ці арахісові скибочки без борошна, які сподобаються усім членам вашої родини! Не забудьте поділитися рецептом, адже така смакота заслуговує на увагу!
Додати коментар