Не можете наїстися солодкої картоплі? Вона не тільки є джерелом енергії, але й багата на різні корисні для здоров’я вітаміни, таких як вітаміни А, В і С. Саме тому ми підготували чудовий фітнес-рецепт солодкої картоплі, начиненою куркою та арахісом, який здивує вас неповторним смаком.
Нам потрібно:
- 2 батати середнього розміру (400 г)
- 250 г курячої грудки
- 40 г горошку
- 40 г кетчупу або безкалорійного кетчупу
- 20 г необсмаженого арахісу
- 10 г діжонської гірчиці
- 10 г меду
- оливкова олія у формі спрею
- жменя цибулі-шалот
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку запечемо батат. Миємо теплою водою, обсушуємо, скроплюємо невеликою кількістю оливкової олії і ставимо в духовку. Запікаємо батат при температурі 200°С приблизно 40 хвилин. Час випікання залежить від розміру картоплин, тому регулярно перевіряйте їх. Щоб визначити, чи добре пропечений батат, акуратно проткніть його виделкою і переконайтеся, що він м’який всередині. Тим часом, відваріть горох і злегка обсмажте арахіс на сковороді з оливковою олією. Горох звариться за 5 хвилин, а арахіс обсмажуємо ще близько 5 хвилин, помішуючи.
Поки запікається батат, готуємо м’ясо. Курячі грудки солимо та злегка обсмажуємо з обох боків на сковороді з оливковою олією. Потім додаємо до м’яса воду і тушкуємо, поки воно не стане м’яким. Після тушкування та охолодження курячі грудки розриваємо на невеликі шматочки. Змішуємо шматочки м’яса з діжонською гірчицею, кетчупом, медом і відвареним горошком. М’ясну суміш можна приправити сіллю та спеціями, якщо потрібно. Запечену солодку картоплю розрізаємо ще гарячою посередині, наповнюємо м’ясною сумішшю, посипаємо цибулею та арахісом і подаємо до столу. Бажаємо вам смачного!
У вас теж вже течуть слинки від цієї дивовижної солодкої картоплі з начинкою з курячого м’яса? Напишіть нам у коментарях і не забудьте поділитися нашим фітнес-рецептом.
Додати коментар